FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Ionuț Negoiță iese la atac înainte de Derby de România: „Să nu ia FCSB titlul. Și nici Sepsi! Mă enervează abordarea tupeistă a unora”

Ionuț Negoiță despre lupta la titlu înaintea Derby de România +29   FOTO
Ionuț Negoiță despre lupta la titlu înaintea Derby de România

Articol de , - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 10:24 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 10:59

 Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a avut reacții dure la adresa a două rivale ale ”câinilor” din Liga 1

Ionuț Negoiță, 49 de ani, fostul finanțator al ”câinilor”, a mărturisit într-un interviu acordat GSP.ro că rămâne simpatizant dinamovist și nu exclude pe viitor să revină la clubul din Ștefan cel Mare, fie ca sponsor (așa cum a devenit de curând la FC Voluntari), fie ca acționar.

Omul de afaceri speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, deși întrevede din nou o situație dificilă pentru club, și a făcut câteva aprecieri înaintea Derby-ului de România. Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei #17 din Liga 1.

+25 FOTO

5victorii în ultimele 10 Derby-uri de România a bifat FCSB. În rest, sunt 3 remize și două victorii ale ”câinilor”

Reacție dură a lui Ionuț Negoiță la adresa a două formații din Liga 1

”Mă mai uit și la fotbalul din România, deși îmi place cel din străinătate. Interesantă este U Cluj, vom vedea... Sunt cam aceleași candidate la titlu, candidate la play-off, nu s-au făcut mare modificări.

Ionuț Negoiță, tentat de revenirea la Dinamo! Mărturisire într-un interviu GSP: „Ar fi o soluție, dar nu doar să punem bani și să decidă alții!” » Atac la noii șefi: „Salvatori!?”
DINAMO
Ionuț Negoiță, tentat de revenirea la Dinamo! Mărturisire într-un interviu GSP: „Ar fi o soluție, dar nu doar să punem bani și să decidă alții!” » Atac la noii șefi: „Salvatori!?”

Favorită la titlu? Să nu fie rivalii - FCSB, în rest poate să câștige oricine. Și să nu fie cei din mijlocul țării... Oricum, sunt în cădere liberă, își luaseră viteză. Sepsi! Din principiu, mă enervează abordarea tupeistă a unora, sunt mici și se dau mari. Nu mă refer neapărat la Sepsi, în sine, ci ca și rivalitate între țări, se cred unii superiori”, a reacționat Ionuț Negoiță.

Ionuț Negoiță este impresionat de Dorinel Munteanu: ”Chiar este pe val”

Fostul patron din Liga 1 nu este impresionat de vreun fotbalist anume din fotbalul românesc. În schimb, îl apreciază pe Dorinel Munteanu, care a fost, printre altele, antrenor la Dinamo, în partea a doua din 2012, când Ionuț Negoiță intrase în conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Dorinel Munteanu nu a avut viață lungă la Dinamo, chiar dacă în 2011 cucerise titlul cu Oțelul Galați și jucase direct în grupele Champions League.

”N-am văzut vreun jucător să rupă norii. Sunt jucători și jucători. Antrenor? Dorinel Munteanu! Chiar este pe val. A dovedit că știe meserie. De ce nu-i place lui Andrei Nicolescu de el? E un stil italienesc. Dacă faci spectacol și retrogradezi, care e soluția?! Vorba vine spectacol, să zicem meci deschis. Meciul trece, rezultatele rămân”, a mai comentat Negoiță.

10etape consecutive fără victorie a strâns Dinamo în Liga 1, trei remize și șapte eșecuri

5 idei de la Ionuț Negoiță despre ceea ce se întâmplă acum la Dinamo:

1. ”Pentru rezultate mai bune, trebuie jucători mai cu experiență la Dinamo. E o vorbă: mai ușor e să ajungi sus decât să te menții! Faptul că Dinamo a promovat, a fost extraordinar, dar ca să se mențină în Liga 1 e mai greu! Probabilitatea de a retrograda este mare, dacă nu se face ceva la iarnă”

2. ”Mi-aș dori să se salveze, dar, în situația actuala, șansele sunt către zero. Dacă se petrec lucruri pozitive la iarnă și se face treabă serioasă, transferuri solide, 4-5-6 jucători, șansele de a se salva cresc. Sunt unele echipe care se vor duce natural, asta ar fi șansa. Dar trebuie să se întâmple ceva la Dinamo, pentru asta trebuie transferuri”

3. ”Eu am o părere bună despre Burcă. Pare un antrenor bun. Dar trebuie să ai și cu ce. Nu prea are lot de nivel de Liga 1. Lotul e subțire, numeric și mai ales calitativ”

4. ”N-am nicio părere despre șefii lui Dinamo. În fotbal, te uiți la rezultate. Iar rezultatul este consecința investițiilor făcute și a managementului. Rezultate n-am văzut, investiții nu... Management fără bani este complicat, aproape imposibil. Nu știu să aibă un business solid care să genereze resurse financiare. Nu știu să fie bani, un business care să producă”

5. ”Am înțeles că sunt persoane care vor să investească în fotbal, cu afaceri prospere. Dar la Dinamo e complicat, când cine bagă bani nu decide ce face cu banii lui. Nu exclud! Nu exclud nici eu ca acționar. Dar măcar să înceapă lucrările la stadion. Ar fi 5-7-10 persoane interesate dacă ar exista o perspectivă”

VIDEO Superliga - Etapa XVII » Match Preview Dinamo - FCSB

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dusan Uhrin a dat scorul exact la Dinamo - FCSB: „Ar fi fantastic și m-aș bucura și eu”

EXCLUSIV Ei sunt ultimii doi „mohicani” de la Dinamo care au învins-o pe FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
concret
concret  •  27 Noiembrie 2023, 00:24
Postat de atthur pe 24 Noiembrie 2023, 15:54

De fapt,nici tu nu ai rival în prostie...De fapt,dacă prostia ar durea,tu ai fi sirenă pe mașina Poliției...!!!...

Iar te bagi in seama, prost fara pereche? Iar vrei frigiderul plin? :)))

atthur
atthur  •  24 Noiembrie 2023, 15:54
Postat de concret pe 24 Noiembrie 2023, 12:26

De fapt, echipa lui Becali nu e rivala cu nimeni, fiind infiintata in 2003...

De fapt,nici tu nu ai rival în prostie...De fapt,dacă prostia ar durea,tu ai fi sirenă pe mașina Poliției...!!!...

valentindragobete
valentindragobete  •  24 Noiembrie 2023, 14:51
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 24 Noiembrie 2023, 13:06

Un copil de la bloc (probabil, pentru a te face de râs tuturor) m-a rugat să postez forma corectă a elucubrației tale: „Cum să fie echipa lui Becali rivala UNEI ECHIPE retrogradată!?”

Moșulică nu ai dreptate, varianta corecta era "cu o bla-bla" care este tot retrogradată iar duminica rugati-va să nu se repete ghinionul cu 6, desi nici FCSB ...vai de ei !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close