CAMPIONATE  ·  COLUMBIA

În urmă cu 5 ani, Atletico Madrid plătea 37 de milioane de euro pe el, iar acum cântă hip-hop creștin! Cum s-a reprofilat un atacant după retragere

Jackson Martinez, la Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Jackson Martinez, la Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 10:37 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:39

Jackson Martinez (34 de ani), fost atacant la FC Porto și Atletico Madrid, a decis să se retragă din fobal și să urmeze o carieră cu totul diferită. Columbianul cântă hip-hop creștin.

Jackson Martinez s-a întors în Portugalia la începutul acestui an, când a semnat cu Portimonense, însă după doar 8 luni s-a despărțit de lusitani. Acum, atacantul pentru care Atletico Madrid plătea 37 de milioane de euro în 2015 a decis să lase fotbalul în urmă și să se concentreze pe cariera muzicală. 

În urmă cu 10 zile, Martinez a scos un nou single, „Escucha”, după ce în 2018 a scos pe piață un album cu 7 melodii, intitulat „No Temere” (în traducere, „Nu mă voi teme”).

Accidentările i-au tăiat elanul 

O schimbare neașteptată de carieră pentru fotbalistul care a înscris 92 de goluri pentru FC Porto, în doar 136 de meciuri. Evoluțiile uluitoare la prestigiosul club portughez i-au adus lui Martinez un transfer la Atletico Madrid, unde evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Pentru echipa lui Simeone a marcat doar de 3 ori, în 22 de partide, înainte de a fi transferat de Guangzhou Evergrande din China, în schimbul a 42 de milioane de euro.

De atunci, și-a împărțit timpul între clubul chinez și Portimonense, în Portugalia, unde a fost împrumutat de două ori înainte de a ajunge definitiv. Odată cu transferul la Atletico, columbianul a început să fie „măcinat” de accidentări, în special la gleznă, care nu i-au permis să reproducă forma pe care a arătat-o la FC Porto între 2012 și 2015. 

Martinez a dezvăluit că și-a descoperit pasiunea pentru cântat și compus în timpul în care problemele medicale l-au ținut în afara terenului: „La un moment dat, am suferit două operații, care m-au făcut să stau pe tușă aproape 2 ani. În acel timp, m-am dedicat compunerii de piese și am decis să scot un album”.

3 goluria înscris Jackson Martinez sezonul trecut, în 26 de meciuri

VIDEO. Jackson Martinez, în cele mai bune momente ale carierei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:S-a îndrăgostit nebunește de un tânăr din clanul Boceanu, care a obligat-o să se prostitueze. Ce a urmat e de nedescris
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:15 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:15 Handbal F, Campionatul European
Franța - Muntenegru
Digi 2
19:15 Handbal F, Campionatul European
Ungaria - Croația
Digi 3
20:30 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Handbal F, Campionatul European
Danemarca - Slovenia
Digi 2
22:00 Fotbal, Ligue 1
Nimes - Marseille
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4
23:00 Handbal F, Campionatul European
Olanda - Serbia
Digi 2
Program TV complet
Liga 1