INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, sfătuită de un fost mare jucător înainte de El Clasico: „I-aș aduce pe Neymar și Mbappe” + Ironie pentru Barcelona

Neymar (stânga) și Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages +40   FOTO
Neymar (stânga) și Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 09:33 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 10:02

Guti (43 de ani), fostul mare jucător al celor de la Real Madrid, le-a sugerat șefilor campioanei din La Liga să îi transfere pe Neymar (28 de ani) și Kylian Mbappe (21), vedetele de la PSG.

Înainte de „El Clasico”, meciul dintre Barcelona și Real Madrid, care va avea loc sâmbătă, Guti a dezvăluit ce transferuri ar face la ambele cluburi.

„I-aș aduce pe Neymar și Kylian Mbappe la Real Madrid, iar la Barcelona nu aș transfera pe nimeni, doar l-aș păstra pe Griezmann”, a spus Guti, potrivit goal.com. O mică înțepătură pentru campionul mondial, care se chinuie să se adapteze la Barcelona încă de când s-a transferat de la Atletico, în 2019.

Guti: „Ansu Fati și Vinicius pot face diferența”

Întrebat pe ce fotbaliști mizează să facă diferența în „clasicul” fotbalului spaniol, Guti a mers pe mâna tinerilor: „Cu siguranță Ansu Fati de la Barcelona și Vinicius de la Real Madrid pot face diferența. Sunt jucători foarte talentați, care vor aduce foarte multe lucruri bune în La Liga”.

Atât Real Madrid, cât și Barcelona vin după înfrângeri în La Liga. Campioana a fost învinsă pe teren propriu de către nou-promovata Cadiz (0-1), în timp ce catalanii au pierdut cu Getafe, în deplasare (0-1).

Mai mult, Real Madrid a fost învinsă și în Liga Campionilor, ieri, 2-3 cu Shakhtar Donetsk! Rivalii se pot lăuda cu un rezultat foarte bun în cea mai importantă competiție inter-cluburi, 5-1 cu Ferencvaros.

308 milioane de eurovalorează Mbappe și Neymar, cumulat, potrivit Transfermarkt.com. Este de așteptat ca Real Madrid să încerce transferul lui Mbappe vara viitoare

542 de meciuria strâns Guti în tricoul lui Real Madrid. Cealaltă echipă pentru care a evoluat în cariera sa este Besiktas, pentru formația turcă jucând în 40 de partide

VIDEO. Cele mai spectaculoase faze reușite de Mbappe în sezonul 2019/2020

Citește mai multe știri despre Real Madrid:

Florentino Perez a intrat în vestiar, după umilința suferită de Real Madrid cu Shakhtar! Ce atmosferă a găsit președintele „albilor”

Karim Benzema, mirosit de un adversar în timpul meciului: „L-am întrebat ce parfum folosește”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  22 Octombrie 2020, 15:55

Guti!Numele alea mari sunt pentru...marqueting!Adica pentru turneele din extrasezon in China!Dar pe teren vine si te ridiculizeaza un necunoscut ca Tete de la Sahtior!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează