INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Florentino Perez a intrat în vestiar, după umilința suferită de Real Madrid cu Shakhtar! Ce atmosferă a găsit președintele „albilor”

Real Madrid a fost învinsă de Shakhtar, 2-3 în Liga Campionilor // foto: Guliver//gettyimages
Real Madrid a fost învinsă de Shakhtar, 2-3 în Liga Campionilor // foto: Guliver//gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 08:01 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 09:13

Florentino Perez (73 de ani), președintele lui Real Madrid, a intrat în vestiarul echipei la finalul partidei pierdute cu Shakhtar Donetsk, 2-3 în Liga Campionilor.

Perez a găsit un vestiar plin de fețe lungi, cu o atmosferă dezolantă, în care nimeni nu era capabil să lege mai mult de câteva cuvinte, potrivit Marca. Atmosferă logică după ce „albii” au suferit două înfrângeri usturătoare la rând. Înfrângerea din campionat, cu nou-promovata Cadiz (0-1), a fost urmată de un eșec uluitor, cu Shakhtar (2-3), care a venit în capitala Spaniei fără mai bine de jumătate de echipă, din cauza accidentărilor și a cazurilor de COVID-19!

Ca atare, cu scopul de a nu pune presiune suplimentară pe o echipă aflată deja în corzi, președintele a stat în vestiar mult mai puțin decât obișnuia să o facă la precedentele vizite.

Zinedine Zidane: „Vom căuta și vom găsi soluții”

Zinedine Zidane începe să fie contestat, după ce jocul prestat de echipa sa în acest început de sezon lasă de dorit. Perioada aglomerată a „galacticilor” continuă cu cel mai important meci din fotbalul spaniol, „clasicul” cu Barcelona, care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00. Deși fanii sunt îngrijorați, „Zizou” consideră că poate schimba fața echipei.

„Mă văd capabil să repar situația, asta am de gând să încerc. Jucătorii vor încerca același lucru. Vom căuta soluții și le vom găsi”, a spus francezul după meci.

Sunt responsabil pentru înfrângere, din moment ce prima repriză a fost slabă, înseamnă că nu am făcut ceva corect. Primul gol a schimbat totul și ne-a costat. Dar sezonul în Ligă abia a început și nu ne vom da bătuți 
- Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid, după 2-3 cu Shakhtar

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Leo Messi, la vânătoare de recorduri! E primul jucător din istoria Ligii care reușește asta

Două faze antologice în Manchester City - Porto: cursă de 50 de metri soldată cu gol și eroare flagrantă din camera VAR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  22 Octombrie 2020, 16:03

Hm!Pe banii lui-si al zecilor de mii de socios-n-are curaj sa le zica...fuera!

parpalache
parpalache  •  22 Octombrie 2020, 15:59

Zidanne!Ia-i de mana pe Hazard si pe Varanne si...vaya con Dios!

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  22 Octombrie 2020, 09:15

Numai umilințe aveți in cap ma pescarilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează