INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Curiosul obicei al celui mai tânăr antrenor din Ligă: „Ascult mereu imnul adversarilor”

Julian Nagelsmann
Julian Nagelsmann

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 21:00 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 21:01

Julian Nagelsmann (Leipzig), 33 de ani, dezvăluie că ale lui Real Madrid și Juventus îi plac foarte mult: ”Aș putea să le fredonez, dar nu stăpânesc bine spaniola și italiana”

Julian Nagelsmann a reușit, la numai 33 de ani, să o califice pentru a doua oară pe RB Leipzig în "optimile" Ligii, deși a fost în grupă cu PSG și Man. United. 

Tehnicianul german a dezvăluit unul dintre obiceiurile sale înaintea meciurilor: "Ascult mereu imnul echipelor adverse. Chiar acum mi-am pus melodia celor de la Werder Bremen. Trebuie să spun că îmi plac foarte mult imnurile lui Real Madrid și Juventus. Dacă aș putea să le și cânt? Teoretic da, chiar dacă nu cunosc perfect cuvintele în spaniolă și italiană". 

Se pregătește germanul de confruntarea din primăvară? De pe locul secund, RB Leipzig are variantele de a nimeri în "optimi" cu cele două câștigătoare de serie. 

„Doi Hagi la preț de unul” » Ianis și Gică Hagi au atras toate privirile într-un supermarket din Scoția

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close