INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

„Doi Hagi la preț de unul” » Ianis și Gică Hagi au atras toate privirile într-un supermarket din Scoția

Familia Hagi a ieșit la cumpărături în Scoția. Sursă foto: The Scottish Sun
Familia Hagi a ieșit la cumpărături în Scoția. Sursă foto: The Scottish Sun

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 19:42 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 20:04

Gică Hagi (55 de ani) a plecat câteva zile din România și n-a asistat la partida Viitorul - Chindia Târgoviște. Destinația „Regelui”? Scoția, acolo unde Ianis Hagi (22 de ani) se pregătește pentru următorul meci.

Așa cum ne-a obișnuit și în perioada în care Ianis juca la Genk, Gheorghe Hagi a ținut să-l viziteze pe fiul său, care duminică, de la ora 14:00, are meci în deplasare cu Dundee United.

Vizita lui Gheorghe Hagi în Scoția a atras atenția la Glasgow, relatează publicația The Scottish Sun. „Regele” și fiul său au fost surprinși într-un supermarket, iar unul dintre suporterii lui Rangers n-a ratat oportunitatea de a se fotografia cu cei doi. „Doi Hagi la preț de unul”, a scris norocosul fan pe Twitter.

„Doi Hagi la preț de unul” » Ianis și Gică Hagi au atras toate privirile într-un supermarket din Scoția

Ianis Hagi a marcat în Lech Poznan - Rangers

În urmă cu două zile, Ianis Hagi (22 de ani) a marcat un gol în victoria lui Rangers, scor 2-0, pe terenul lui Lech Poznan, în ultima rundă a grupei D din Europa League. 

În minutul 72, la scorul de 1-0 pentru formația lui, Ianis Hagi a împins mingea în plasă cu o lovitură de cap, de pe linia porții. Pe site-ul oficial al UEFA, reușita i-a fost atribuită inițial românului. După câteva minute, autorul a fost modificat. S-a considerat că mingea depășise linia porții din prima, de la execuția lui Goldson, înainte să o atingă Ianis. La final, probabil după consultarea foii de arbitraj, Ianis Hagi a fost confirmat ca marcator de forul continental

2 goluriși 8 assist-uri a oferit Ianis Hagi în acest sezon

VIDEO Marin „Magiun” Barbu, comparație între Ianis si Gică Hagi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scandal la Kiev: Lucescu a intrat să protesteze până la centrul terenului! Două roșii cu VAR, un penalty gratuit

I-a lansat o superprovocare lui Messi: „Sună-l pe președintele clubului și du-te la ei! Ar fi scenariu de film”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  13 Decembrie 2020, 12:25

Mda.......S-au găsit câțiva ”iubitori de regi” să le sărute.....verso-ul!! Pe lângă așa oameni ”mari”, nu poți trece indiferent! Dacă era un inventator, sunt convins că niciun român nu l-ar fi cunoscut și cu atât mai mult să-l abordeze. Dar asta-i ”boală”veche la români, așa că nu mă miră.

dordor
dordor  •  13 Decembrie 2020, 08:44
Postat de Constantin Mosnegutu pe 13 Decembrie 2020, 01:13

S-a oprit orasu-n loc!!! Nu mai aveai unde sa pui un caraucior asa inghesuiala era... Mai ceva ca la LochNess!!!

bei moldovene, mai ai 3% viata si te-ai gasit tu sa faci misto de Hagi ! hai, scufia pe cap si la culcare, nu conteaza cit e ceasul !

cineva
cineva  •  13 Decembrie 2020, 07:14

Titlul initial ar fi fost :'' un hagi si un rest'', dar l a modificat ulterior in '' doi hagi la pret de unul''

Vezi toate comentariile (4)
Comentează