INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECIURI TRUCATE

Cutremur în fotbal » Sir Alex Ferguson e acuzat că a trucat un meci de Champions League, cu Juventus! Conte e acuzat și el!

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 09:30

Impresarul italian Giuseppe Pagliara a afirmat că i-a oferit un ceas de aur managerului lui Manchester United pentru că l-a ajutat să facă un blat la o partidă de Ligă cu Juventus.

Totul s-a aflat la tribunal, în timpul procesului intentat în Anglia lui Giuseppe „Pino” Pagliara, un impresar italian în vârstă de 64 de ani, acuzat de dare de mită.

Acesta i-ar fi dezvăluit întreaga poveste lui Claire Newell, un reporter sub acoperire care s-a apropiat de agent pretinzând că e o femeie de afaceri ce încearcă să investească în lumea fotbalului.

Un Rolex de 35.000 de euro

Conform The Sun, Pagliara a fost înregistrat în timp ce spunea că Sir Alex Ferguson, managerul lui Manchester United între 1986 și 2013, a trucat un meci de Champions League cu Juventus. Și procuratorul l-a răsplătit cu un ceas Rolex de aur în valoare de 35.000 de euro. 

Pentru Manchester, cea mai importantă dublă manșă cu Juve a fost în primăvara lui 1999, în semifinalele Ligii. După 1-1 pe „Old Trafford”, United a revenit incredibil în returul de la Torino, întorcând scorul de la 0-2 și câștigând cu 3-2. Un sezon în care „Red Devils” au cucerit trofeul cu urechi mari, 2-1 în ultimul act în fața lui Bayern.

„Diavolii” au pierdut în grupele CL în fața bianconerilor. O dată în decembrie 1997, 0-1 pe "Delle Alpi". Gol Pippo Inzaghi, în minutul 84. Și de două ori în toamna lui 1996, tot cu 0-1 (goluri Bokšici și Del Piero).

Conte și „cafeaua”: „Nu era un dublu espresso”

Pagliara, care susține că Ferguson primea bani la transferuri, sugerează că și Antonio Conte făcea același lucru, rememorând o discuție avută cu antrenorul italian în perioada când era la Chelsea. „Conte mi-a făcut cu ochiul și mi-a zis: «Da, vreau acest jucător, dar există și o cafea pentru mine, Pino? O cafea mică». I-am răspuns: «Sigur că este. Negociem și pentru cafea». Nu era vorba de un dublu espresso”.

„99 la sută dintre oamenii din fotbal ar fi vânzători de mașini second-hand dacă nu ar fi în această lume a sportului.

Am deschis atâtea conturi în băncile elvețiene pentru antrenori că nici nu o să vă vină să credeți”
- Giuseppe Pagliara, impresar italian

„Pagliara l-a acuzat pe Sir Alex Ferguson că lua bani la transferuri. Susține că el l-a plătit pe managerul lui Manchester”
- Claire Newell, reporter sub acoperire

Citește și:

Război între legende la Manchester United! Roy Keane îl atacă pe Sir Alex Ferguson: „Mă mir că nu și-a angajat și soția la club”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
iulihenry14
iulihenry14  •  18 Octombrie 2019, 14:03

Deci Ferguson a trantit un meci pentru un Rolex de 35.000 euro? Bani pe care ii facea in maxim 2 saptamani. 35.000 de euro e maruntis pentru Ferguson. Isi risca Ferguson imaginea si reputatia pentru maruntis? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  18 Octombrie 2019, 11:41
Postat de Andrei Kolozsi pe 18 Octombrie 2019, 10:37

Fractura logica , cand trantesti un meci si primesti daruri se presupune ca pierzi nu castigi . Diletant articol.

Recitește cu atenție articolul.

yonkers
yonkers  •  18 Octombrie 2019, 11:24
Postat de Andrei Kolozsi pe 18 Octombrie 2019, 10:37

Fractura logica , cand trantesti un meci si primesti daruri se presupune ca pierzi nu castigi . Diletant articol.

Fractura in toata regula. Probabil Google Translate nu afunctionat bine

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close