INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cutremur la Bayern! Flick a confirmat: „Le-am spus băieților azi că vreau să plec la sfârșitul sezonului”

Cutremur la Bayern! Flick a confirmat: „Le-am spus băieților azi că vreau să plec la sfârșitul sezonului” +22   FOTO
Cutremur la Bayern! Flick a confirmat: „Le-am spus băieților azi că vreau să plec la sfârșitul sezonului”

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 19:31 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 19:44

Hans-Dieter Flick, 56 de ani, din noiembrie 2019 la club, se va despărți de Bayern după cea mai performantă perioadă din istoria clubului. Va deveni mai mult ca sigur noul selecționer al naționalei Germaniei după Euro și va juca împotriva ”tricolorilor” în toamnă

Ceea ce se tot zvonește în ultimele săptămâni s-a confirmat astăzi. Hansi Flick, 56 de ani, a confirmat că o va părăsi pe Bayern în această vară. După o nouă victorie în Bundesliga, 3-2 în deplasare cu Wolfsburg, care îi propulsează pe bavarezi la șapte puncte de Leipzig (al 9-lea titlu la rând, la 31-lea în total, este foarte aproape), antrenorul a declarat la interviul de la sfârșitul meciului: "Le-am spus băieților astăzi că am anunțat clubul că vreau să plec la sfârșitul sezonului".

Hansi Flick, tehnicianul cu 6 trofee într-un an. Record la Bayern!

Numit pe roș-albi pe 3 noiembrie 2019, mai întâi ca interimar, apoi definitiv, semnând un contract valabil până pe 30 iunie 2023, Flick este tehnicianul care a reușit cel mai prolific an din istoria grupării muncheneze. Șase trofee cucerite. Toate! A câștigat toate competițiile interne și internaționale! Conflictul cu directorul sportiv Hasan Salihamidzici, care voia să-și impună deciziile în fața antrenorului, mai ales asupra transferurilor, a fost ultima picătură. Și Flick alege să plece.

Hansi Flick îl înlocuiește pe Joachim Low la națională

Mai mult ca sigur, va deveni după Euro noul selecționer al naționalei Germaniei. Îl va înlocui pe Joachim Low, care renunță la Mannschaft după turneul final, și va fi pe banca nemților la returul cu "tricolorii" din toamnă, în preliminariile CM 2022.

81de meciuri are Hansi Flick la Bayern: 67 de victorii, 8 egaluri, 6 înfrângeri

OFICIAL Știm prima echipă promovată în Premier League! Cum arată lupta pentru al doilea loc

Ghinion incredibil pentru Real Madrid » S-a accidentat și ultimul fundaș titular care era apt de joc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  17 Aprilie 2021, 23:09

NU sunt fan Bayern, dar cu acest antrenor, au dominat Europa..doar ghinionul a facut sa nu treaca de PSG

dragdim
dragdim  •  17 Aprilie 2021, 23:02

Abia aștept sa văd cum va evolua Bayern sub conducerea lui salihamidzici. Flick e 100% îndreptățit sa plece de la Bayern, daca vrei performanța, nu aștepți ca Chupo Moting și Xavi Martinez sa te califice in semifinalele CL.

cky33
cky33  •  17 Aprilie 2021, 20:26

O mutare foarte logica. Am verificat si are bacalaureatul luat la timp. In plus are 2 Bundesliga si 1 UCL inainte sa preia o nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează