INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO OFICIAL Știm prima echipă promovată în Premier League! Cum arată lupta pentru al doilea loc

Norwich este prima echipă promovată matematic în Premier League. „Canarii” au obținut biletul fără să joace, după remiza dintre Swanse și Wycombe, scor 2-2.
Norwich este prima echipă promovată matematic în Premier League. „Canarii” au obținut biletul fără să joace, după remiza dintre Swanse și Wycombe, scor 2-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 17:14 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 18:20

Norwich este prima echipă promovată matematic în Premier League. „Canarii” au obținut biletul fără să joace, după remiza dintre Swansea și Wycombe, scor 2-2.

Norwich revine în Premier League după un singur sezon petrecut în liga secundă. Conducerea clubului a gestionat perfect situația. După retrogradarea de anul trecut l-a păstrat în funcție pe managerul german Daniel Farke și a ținut cu dinții de vedete, deși ofertele au curs. Emiliano Buendia, Max Aarons, Todd Cantwell sau golgeterul Teemu Pukki au rămas pe poziție și pot face o figură frumoasă în stagiunea următoare.

Norwich, prima promovată în Premier League

Norwich încă nu și-a jucat meciul din etapa cu numărul 42, programat în această seară, contra lui Bournemouth. A obținut însă promovarea la „indirecte”. Swansea, ocupanta locului 3, a remizat surprinzător cu ultima clasată Wycombe. 

Watford este și ea foarte aproape să își asigure locul direct promovabil. E pe 2, cu 82 de puncte. Principala urmăritoare este Swansea, la 6 lungimi în spate, când mai sunt doar 4 etape de jucat.

VIDEO Norwich revine în Premier League după un singur sezon

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Atac rasist oribil împotriva unui jucător din Premier League: „Cioroi nenorocit!”

Acuzat de rasism, Guardiola nu iartă! Un atac extrem de dur: „Poate e din cauza culorii mele"

Playtech: BOMBA din România care REVINE la TV, după ani de zile! E una dintre cele mai senzuale femei din România. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează