INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cutremur la Madrid! Sergio Ramos vrea să plece de la Real! Care este motivul căpitanului

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 14:28

Vestiarul lui Real Madrid clocotește după apariția ultimei informații. Sergio Ramos, căpitanul și unul dintre cei mai influenți jucători din lotul „galacticilor”, este gata să plece, după o ceartă cu președintele Florentino Perez.

AS, care citează emisiunea El Chiringuito, anunță că Ramos nu mai dorește să stea la Real Madrid și e gata să accepte una dintre numeroasele propuneri pe care le are.

În spatele deciziei stă un argument puternic, Ramos s-ar fi certat cu președintele Florentino Perez după eliminarea din Liga Campionilor în dauna lui Ajax.

Sergio Ramos, care are 33 de ani, este la Real Madrid din sezonul 2005-2006. A adunat 606 meciuri în tricoul multiplei campioane a Europei, pentru care a marcat 84 de goluri, o adevărată performanță pentru un stoper.

VEZI ȘI:

Dezvăluiri ale lui Galliani la 30 de ani de la finala câștigată de AC Milan cu Steaua: „Românii erau foarte săraci!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
fantasma
fantasma  •  24 Mai 2019, 17:36

Știrea vorbea despre discuțiile purtate recent în casa lui Ramos și unde au fost prezenți tatăl lui Ramos și agentul său. Au stabilit ca săptămâna viitoare să continue discuțiile.Așa că deocamdată nu este nimic stabilit. Ramos are oferte din UK,Italia și....China,unde i se propune un contract fabulos.

fanforzastiinta
fanforzastiinta  •  24 Mai 2019, 17:29

Stati linistiti ça nu moare Real daca pleaca Ramos, dar si aia in spania sunt tôt ça voi ghesepe

chris_bu67
chris_bu67  •  24 Mai 2019, 17:29
Postat de calinescu_ pe 24 Mai 2019, 16:22

DACA PLEACA RAMOS , REALUL DEVINE O ECHIPA OARECARE ....!!!!!

te referi la real Vânju-Mare!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează