INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

„Cutremur” la PSG! Adio, Zidane: favoritul pentru a-l înlocui pe Pochettino ar fi Jose Mourinho

Pep Guardiola și Jose Mourinho
Pep Guardiola și Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 17:29 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 17:34

Portughezul Jose Mourinho ar fi unul dintre marii favoriți să-l înlocuiască pe Mauricio Pochettino în funcția de antrenor al lui PSG, informează talkSPORT.  

Cum Pochettino nu a reușit să aducă Liga Campionilor cu un vestiar în care sunt nume precum Mbappe, Neymar sau Lionel Messi, formația din capitala Franței ar vrea să-l aducă pe portughezul în vârstă de 59 de ani, care abia a câștigat Conference League, primul trofeu european al lui AS Roma. 

MM Stoica nu stă la discuții cu fostul jucător de la FCSB: „Să tacă din gură, nu și-a găsit angajament de când l-am dat afară! Era lent ca lebăda”
FCSB
MM Stoica nu stă la discuții cu fostul jucător de la FCSB: „Să tacă din gură, nu și-a găsit angajament de când l-am dat afară! Era lent ca lebăda”

Jose Mourinho a reușit să câștige de două ori Liga Campionilor, marea țintă a celor de la PSG, cu două echipe diferite: FC Porto, în 2003-2004, și Inter Milano, în 2009 - 2010. Portughezul nu a mai ajuns niciodată în ultimul act al acestei competiții, deși a mai jucat semifinale cu Real Madrid și Chelsea

Dacă oferta este reală, Mourinho ar avea șansa să se întoarcă la fotbalul de vârf. Presa internațională a scris în repetate rânduri că PSG l-ar dori pe Zinedine Zidane, fostul triplu câștigător de Liga Campionilor cu Real Madrid. 

E nevoie de acceptul lui Mbappe ca Jose Mourinho să ajungă pe banca lui PSG?

Kylian Mbappe (23 de ani) a infirmat informațiile potrivit cărora, odată cu semnarea noului contract, el va decide cine pleacă și cine rămâne la PSG.

Văzând că astfel de zvonuri circulă tot mai des, luând în considere contractul astronomic pe care l-a semnat cu PSG, Mbappe a precizat pe conturile sale de socializare că el nu decide cine pleacă de la echipă, iar informațiile care susțin altceva sunt false.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Frenkie de Jong, mesaj direct pentru Xavi: „Postul pe care joc la națională mi se potrivește mult mai bine”

A picat Răzvan Marin, promovează Marius Marin? Cine îl curtează din Serie A pe jucătorul Pisei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  04 Iunie 2022, 18:18

Pe principiu ca nu totdeauna "banii aduc fericirea"(știu,mi se va răspunde ca nu banii ci numărul lor aduc fericirea)PSG cred ca inlesnindu-i lui Mbape aceste puteri în echipa a greșit enorm.Sa vedem cine își va asuma un eventual eșec în Liga Campionilor în 2023

ortega
ortega  •  04 Iunie 2022, 18:06

Numai antrenorul *** mai lipsea pentru ca PSG să devină chiar cea mai detestată echipă din Europa ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează