INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Frenkie de Jong, mesaj direct pentru Xavi: „Postul pe care joc la națională mi se potrivește mult mai bine”

Frenkie de Jong , Foto: Imago Images
Frenkie de Jong , Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 15:48 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 16:15

Olanda a învins pe terenul Belgiei, în Liga Națiunilor, 4-1, iar Frenkie de Jong (25 de ani) a avut o prestație remarcabilă. Mijlocașul Barcelonei a pasat decisiv la primul gol.

La finalul meciului, mijlocașul batav a afirmat că stilul echipei naționale i se potrivește mai bine decât sistemul de joc de la Barcelona, în care nu se simte atât de confortabil.

Aici, la echipa națională, joc foarte diferit față de Barcelona. Cred că mi se potrivește mai bine postul pe care joc în reprezentativa Olandei

Îmi place să fiu primul jucător care primește mingea de la apărători și să fac legătura cu atacul”, a declarat De Jong potrivit publicației NOS.

Aventura lui Keșeru la FCSB, analizată de fostul său coleg: „Eu i-am spus la ce să se aștepte”
FCSB
Aventura lui Keșeru la FCSB, analizată de fostul său coleg: „Eu i-am spus la ce să se aștepte”

Frenkie de Jong, lăudat de selecționerul Louis van Gaal

Selecționerul Louis van Gaal a evidențiat și el performanța lui De Jong, lăudându-i atât pe el, cât și pe coechipierul său Steven Bergwijn.

„Întotdeauna victoria este a colectivului, dar există oameni care pot excela în cadrul colectivului, ceea ce este, desigur, minunat. 

Mereu există vedete în anumite meciuri, cum e cazul lui Frenkie de Jong și Steven Bergwijn. A fost incredibil cum au jucat cei doi în acestă partidă”, a spus Louis van Gaal, după victoria cu Belgia.

Frenkie de Jong, aproape de transferul la Manchester United

Frenkie de Jong a fost pus pe lista de transferuri de conducerea Barcelonei.

Barcelona și Manchester United sunt foarte aproape de a ajunge la un acord de transfer, unul avantajos din punct de vedere financiar pentru clubul blaugrana, după ultimele discuții directe dintre cele două echipe, potrivit publicației Sport.es.

Suma s-ar apropia de 80 de milioane de euro și ar reprezenta un impuls financiar pentru club. Factorul care ar putea fi decisiv în realizarea mutării este situația financiară a catalanilor. Totul depinde acum de ceea ce va decide jucătorul în zilele următoare.

Brighton l-a pus pe liber pe Tudor Băluță, după un singur meci la prima echipă în 3 ani și jumătate: „Există vreo dovadă că este cu adevărat fotbalist?”
ANGLIA
Brighton l-a pus pe liber pe Tudor Băluță, după un singur meci la prima echipă în 3 ani și jumătate: „Există vreo dovadă că este cu adevărat fotbalist?”

Manchester United vrea să-l facă pe Frenkie de Jong cel mai bine plătit jucător din lot

În încercarea de a-l ademeni în Anglia, Manchester United este pregătită să îi ofere lui Frenkie cel mai mare salariu din lot. Este vorba despre aproximativ 465.000 de euro săptămânal, potrivit Daily Star.

Transferat de Barcelona de la Ajax în 2019 în schimbul a 75 de milioane de euro, Frenkie de Jong a adunat 139 de meciuri la Barcelona, în care a înscris 13 goluri și a oferit 17 pase decisive.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mbappe are probleme, după accidentarea din meciul cu Danemarca! Ratează meciul cu Austria!

Dezvăluirile unei fane a Barcelonei: „Îmi dădea mesaje și mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează