FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Aventura lui Keșeru la FCSB, analizată de fostul său coleg: „Eu i-am spus la ce să se aștepte”

FCSB în 2014/ foto: Imago Images
FCSB în 2014/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 15:41 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 15:55

Claudiu Keșeru (35 de ani) a plecat de la FCSB în această vară și a semnat cu UTA Arad, după doar un sezon petrecut la echipa lui Becali.

Adi Popa (33 de ani), mijlocașul dreapta de la CSA Steaua și fostul coleg al lui Keșeru la FCSB, în perioada 2013-2015, a analizat plecarea atacantului de la roș-albaștri.

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”
LIGA NAȚIUNILOR
7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Adi Popa l-a avertizat pe Keșeru înainte să semneze cu FCSB

Cei doi foști colegi au trecut prin situații similare, ambii întorcându-se la FCSB pentru un al doilea mandat. Popa a jucat 17 meciuri pentru bucureșteni în sezonul 2019-2020, înainte să fie tras pe linie moartă de patronul Becali și să părăsească echipa.

Jucătorul Stelei a declarat că a vorbit cu Keșeru înainte ca atacantul să semneze pentru a doua oară cu FCSB, în 2021, și spune că l-a avertizat pe acesta în privința politicii de la echipa lui Becali, care preferă să se bazeze pe jucători tineri, cu potențial de vânzare pe sume mari.

„Vorbesc cu el (n.r. - Keșeru) zilnic. E ca și cum m-aș fi uitat în oglindă. Doar că n-a mai fost pandemia, ca să intre în șomaj. Când a semnat, eu i-am spus la ce să se aștepte, nu să nu semneze. 

Cât a fost Edi și lucrurile s-au întâmplat normal, a fost OK, a jucat, a marcat goluri pe bandă rulantă, după care s-a revenit la vechile practici. Probabil că suma de transfer a contat în decizia luată. Și aici mă refer la un eventual transfer viitor”, a declarat Adi Popa la Digi Sport.

Keșeru: „E un moment de relaxare după aproape 6 luni”

Keșeru a semnat cu UTA, iar la prezentarea oficială a declarat că ultimele 6 luni de la FCSB  au fost dificile.

„Mă bucur să fiu azi aici, e un moment de relaxare după aproape 6 luni. Mă bucur că într-un final am reușit să-mi decid viitorul.

Mă alătur unui proiect extrem de interesant, unui club de tradiție, un oraș care este însetat de performanță, deoarece am văzut această echipă de la începuturile anilor 2000, când eram la FC Bihor”, a spus Keșeru la prezentarea oficială la UTA.

5 goluri în 19 meciuria marcat Keșeru pentru FCSB, în sezonul 2021-2022

Am lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB. Mai întâi, îmi doresc să mă simt cât mai în largul meu aici. Am 47 de selecții, mai am 3 selecții până la numărul 50, e o bornă importantă. Cât timp sunt în activitate, echipa națională reprezintă enorm pentru mine. Sunt chestii care merg mână în mână cu performanțele de la UTA.

-Claudiu Keșeru, atacant UTA

Claudiu Keșeru, prezentat oficial la UTA

Citește și alte știri din Liga 1:

„Cel mai bun stoper străin din Liga 1!” » Fotbalistul propus la FCSB l-a cucerit pe fostul antrenor de la Rapid

FC Argeș l-a dat afară pe fundașul-gafeur » A „îngropat” echipa cu FCSB și CFR Cluj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  04 Iunie 2022, 18:59

Popa când era la Becali făcea gălăgie că a plecat din Anglia pentru Steaua din liga 1...Uite că a plecat de la Becali și tot a renunțat la bani...S a căciulit cu Becali pentru banii din pandemie și a ajuns să câștige acum cam tot banii aia...Păcat că Popa nu mai știe ce echipa l a făcut mare...De fapt el vrea să arate că este mic...Mă Popa ,de ce carieră ai făcut doar la Becali ?Ai fost în Anglia doar turist...În Liga 1 la alte echipa n-ai făcut nimic ..în Liga 2 nimic...

popescudzn
popescudzn  •  04 Iunie 2022, 16:21
Postat de ionescugeorge77 pe 04 Iunie 2022, 16:00

da...vino la nationala sa ne intineresti echipa ...

Pe Adrian Popa l-au dat afara Voluntari si Academica de prost ce este ( la fotbal ) iar el tot despre FCSB ( Steaua ) vorbeste. De ce nu s-a mai impus dupa aia la prima liga si a ajuns in Liga Satelor cu Selimbar si Slobozia? Si la o echipa fara drept de promovare :)))) Si Keseru va fi rezerva la UTA, tot respectul pentru el dar nu mai poate la prima liga

popescudzn
popescudzn  •  04 Iunie 2022, 16:06

De bun ce este Popa a ajuns sa joace la liga a doua pentru o echipa fara drept de promovare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează