FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

FC Argeș l-a dat afară pe fundașul-gafeur » A „îngropat” echipa cu FCSB și CFR Cluj!

Joao Miguel a comis penalty în meciul cu FCSB // foto: Imago Images
Joao Miguel a comis penalty în meciul cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2022 09:19 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:11

FC Argeș a anunțat că a renunțat la serviciile fundașului Joao Miguel (28 de ani), adus la club în vara lui 2021 din liga a doua portugheză.

Joao Miguel părăsește Piteștiul după un sezon cu bune și cu rele, în care și-a trecut în CV 29 de meciuri și câteva gafe memorabile.

FC Argeș a anunțat despărțirea de stoperul portughez:

„Clubul nostru a ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu fotbalistul Joao Miguel. FC Argeș îi mulţumește pentru aportul adus în perioada petrecută la Pitești şi îi urează mult succes în carieră!”

Cum s-au numit antrenori la Dinamo: conduceri vizibile vs. conduceri invizibile » Uhrin jr, angajat purtătorul de cuvânt al DDB
DINAMO
Cum s-au numit antrenori la Dinamo: conduceri vizibile vs. conduceri invizibile » Uhrin jr, angajat purtătorul de cuvânt al DDB

FC Argeș a renunțat la Joao Miguel, fundașul-gafeur cu CFR Cluj și FCSB

Adus de FC Argeș de la Mafra, Joao Miguel a reușit să înscrie o dată și să ofere o pasă decisivă în cele 29 de meciuri jucate pentru alb-violeți.

El a căpătat reputația de stoper-gafeur din cauza unor erori costisitoare contra campioanei CFR Cluj:

  • Duelul din returul sezonului regulat, 1-0 pentru CFR, a fost tranșat de o gafă mare a lui Miguel. În minutul 72, a ratat total intervenția la minge, lăsându-l pe Debeljuh singur cu Greab. Croatul a finalizat fără emoții, aducând 3 puncte „feroviarilor”.
  • Iar pe 4 aprilie, în play-off, tot la 0-0, Miguel nu s-a uitat când a vrut să paseze la portar, Debeljuh a interceptat și a deschis scorul, 2-0 scor final.

Portughezul a greșit și cu FCSB, la 0-4 în play-off, când a comis un penalty ca în curtea școlii, „secerându-l” pe Darius Olaru în propriul careu.

VIDEO Cristian Bălașa, amintiri cu foștii colegi de la FC Argeș: „Schumacher era un boem, și acum e la fel”

Mai multe știri din Liga 1: 

Rapid a ofertat un fotbalist al Farului! Ce sumă ar primi Gică Hagi

Ales „Antrenorul lunii” în ancheta GSP, Bergodi își face în Italia strategia pentru noul sezon: „Planul e simplu” + „Eram pe 12, dar am făcut o minune și am câștigat Cupa și play-out-ul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
FC.dincu.e.ca.canceru
FC.dincu.e.ca.canceru  •  04 Iunie 2022, 16:14

***? Pe aia cu fcsb a făcut-o din prostie. ***. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  04 Iunie 2022, 14:41

A făcut un ban in România … poate pleca !

legio.sud
legio.sud  •  04 Iunie 2022, 14:40

A făcut un ban in România … poate pleca !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează