INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mbappe are probleme, după accidentarea din meciul cu Danemarca! Ratează meciul cu Austria!

Kylian Mbappe/ foto Imago Images
Kylian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 14:06 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 15:00

Kylian Mbappe (23 de ani), superstarul lui PSG, s-a accidentat în meciul de Liga Națiunilor pierdut de Franța cu Danemarca, scor 1-2, și a părăsit terenul în minutul 45+1. 

Guy Stephan, cel care pregătește Franța în absența lui Didier Deschamps (învoit de Federație din cauza decesului tatălui său), a declarat că Mbappe are probleme la genunchi și nu va juca în următorul meci, cu Austria, luni.

Două schimbări în formula de start a României » Iordănescu a modificat în defensivă
MUNTENEGRU - ROMÂNIA
Două schimbări în formula de start a României » Iordănescu a modificat în defensivă

Mbappe, accidentat în Franța - Danemarca 1-2

Înainte de pauza meciului cu Danemarca, Mbappe a acuzat probleme la genunchi și a fost înlocuit u Nkunku, mijlocașul ofensiv de la Leipzig. 

Accidentarea lui Kylian a fost o recidivă, după ce a fost lovit în spatele genunchiului la un antrenament premergător meciului, anunță RMC Sport.

Atacantul lui PSG nu a fost singura pierdere pentru naționala „Cocoșului Galic”. Francezii l-au pierdut și pe stoperul Vrane, care a fost înlocuit în minutul 61 cu Saliba.

„Cred că Mbappe și Varane nu vor juca din nou peste 3 zile. Kylian are o problemă la genunchi. Nu cunosc natura exactă. Va trebui să facă niște teste. Raphael are o problemă musculară în spatele coapsei. A simțit o durere. Sâmbătă vor face niște examinări.

Chiar dacă nu cunosc natura exactă a accidentărilor, mi se pare corect ca Mbappe și Raphael să nu joace din nou în trei zile. Va exista o rotație”, a declarat Stephan, secundul naționalei Franței, potrivit sursei menționate.

Franța, înfrângere surprinzătoare cu Danemarca

Campioana mondială en-titre a condus-o pe Danemarca, datorită reușitei superbe semnate de Benzema, în minutul 51. Marele favorit la Balonul de Aur a combinat în viteză cu Nkunku, și-a culcat doi adversari și a tras pe sub portar.

Introdus în minutul 59, Andreas Cornelius a semnat o „dublă” în minutele 68 și 88, aducând la tăcere audiența de pe Stade de France.

În celălalt meci al grupei 1 din Liga A, Austria a învins-o pe Croația, scor 3-0. Astfel, finalistele Mondialului din 2018 ocupă locurile 3 și 4, în timp ce Austria și Danemarca sunt primele două.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Carlos Tevez a spus „stop” după moartea tatălui: „Mă retrag. Mi-am pierdut fanul numărul 1”

FC Andorra, echipa lui Pique, a promovat în La Liga 2 și a stârnit controverse în Spania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează