INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Cutremurător! El Trinche, marele jucător argentinian, a murit azi, ucis de un hoț de biciclete » Maradona: „A fost mai bun ca mine”

Maradona și El Trinche FOTO: twitter.com/centralcordoba
Maradona și El Trinche FOTO: twitter.com/centralcordoba

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 19:42

Tomás Felipe Carlovich, cunoscut drept El Trinche, era în comă de miercuri după ce a fost bătut cu sălbăticie pe o stradă din Santa Fe. Astăzi, a decedat în timpul operației. Avea 74 de ani

Luna trecută, într-un interviu acordat pentru emisiunea Súper Deportivo, la postul de radio argentinian Radio Trinidad, Tomás Felipe Carlovich dezvăluia că s-a întâlnit cu Maradona în februarie.

"Diego, acum pot muri liniștit"

"M-a dăruit un tricou și mi-a zis: «Trinche, ai fost mai bun ca mine». Iar eu i-am răspuns: «Diego, acum pot muri liniștit. Ai fost cel mai mare fotbalist pe care l-am văzut în viața mea»", a povestit el.

Astăzi, El Trinche a murit. Lovit cu brutalitate în cap de un hoț care voia să-i fure bicicleta, miercuri, pe o stradă din Santa Fe, fostul fotbalist a decedat azi în timpul intervenției chirurgicale. Intrase în comă, cu hemoragie cerebrală. Avea 74 de ani.

Îți trecea mingea de două ori succesiv printre picioare

Născut pe 19 aprilie 1946, la Rosario (la fel ca Messi), Tomás nu a fost cunoscut în lumea întreagă, pentru că nu a jucat la naționala albiceleste, dar cei din fotbalul argentinian l-au iubit enorm. Marii antrenori ai Țării Tangoului, inclusiv Menotti, Bielsa și Pekerman, îl adorau. Un mijlocaș central de un uluitor talent, a cărui fentă emblematică era "doble caño": îți trecea mingea de două ori succesiv printre picioare.

"Ai dansat în jurul nostru, Trinche!"

O legendă spune că, înaintea Mondialului din 1974, naționala Argentinei a întâlnit o echipă a jucătorilor din Rosario, cinci de la Newell´s, cinci de la Rosario Central și Carlovich, care evolua la Central Cordoba. La pauză, când scorul era 3-0 pentru rosarini, selecționerul Vladislao Cap i-a cerut antrenorului advers să-l înlocuiască pe "Trinche". Și s-a terminat 3-1.

Aflând de moartea lui, Maradona a comentat îndurerat: "Cu modestia ta ne-ai cucerit pe toți, ai dansat în jurul nostru, Trinche. Nu îmi vine să cred. Te-am văzut de curând și ne-ai părăsit. Odihnește-te în pace, profesore!".

D10S, documentarul fabulos despre Diego Maradona: trucul pe care îl folosește regizorul și „meciul care oferă și imaginea trișorului, și pe a geniului”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează