INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANCELOTTI FACE PROSMISIUNI

"Dacă luăm titlul, mă las de fumat"

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Antrenorul italian se simte frustrat de actuala poziţie a londonezilor, la un punct în spatele liderului Manchester United. "Chelsea n-a mai cîştigat titlul de mulţi ani, aşa că avem nevoie s-o facem acum. Am fost în frunte opt luni şi trebuie să revenim la şefie. Pînă acum, jucătorii mei merită să ia titlul, dar următorul meci cu Aston Villa va fi extrem de important", spune Ancelotti.


Tehnicianul "albaştrilor" explică perioada ceva mai slabă a echipei: "Am avut un recul după eşecul cu Manchester City şi a trebuit să lucrez mult cu jucătorii în plan psihologic ca să rămînă concentraţi. Duelul cu Villa ne va spune dacă am ieşit din impas. Eu rămîn optimist şi cred că destinul e în mîinile noastre".


Ancelotti a mai făcut şi o promisiune. "Dacă ies campion cu Chelsea o să renunţ la ţigări. Ştiu, am mai spus asta şi înaintea finalei Ligii Campionilor din 2007, dar n-am precizat şi cînd o s-o fac! La fel zic şi acum, promit, dar nu spun şi cînd mă las de fumat".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  27 Martie 2010, 12:14

Concluzie: nu vrea sa se lase de fumat!

 •  27 Martie 2010, 11:18

Si Eu !!:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează