INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dacă nu e Vinicius Junior, este Antonio Rüdiger. Fundașul neamț al lui Real Madrid, atacat rasist la Cadiz!

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 16:00 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 16:19

Fundașul german de 30 de ani, Antonio Rüdiger, a fost atacat cu sticle și insultat sâmbătă de suporterii lui Cadiz, la finalul meciului câștigat de Real Madrid (2-0), în timp ce acesta s-a dus să-i dea tricoul unui fan aflat în tribună.

Momente de tensiune în Spania, la finalul partidei din LaLiga câștigată pe merit în repriza secundă de campioana Spaniei la Cadiz. Suporterii gazdelor nu au digerat eșecul și și-au vărsat furia pe unul dintre jucătorii lui Carlo Ancelotti. 

Antonio Rüdiger a fost ținta fanilor din peluza spre care internaționalul neamț s-a îndreptat pentru a arunca tricoul său, aceștia considerând că fundașul lui Real Madrid venise să-i provoace.

Teoria surprinzătoare a lui Florin Prunea privind legea lui Dâncu pentru Steaua: „Sută la sută de acolo vine”
CSA STEAUA
Teoria surprinzătoare a lui Florin Prunea privind legea lui Dâncu pentru Steaua: „Sută la sută de acolo vine”

Rudiger, victima unor insulte oribile: „Negru nenorocit"

Pe lângă insultele rasiste grave auzite din tribună, suporterii au aruncat cu sticle în direcția lui Rüdiger. 

În scandal s-a implicat și un fotbalist de la Cadiz, ce a venit rapid să îi ceară socoteală lui Antonio, dar jucătorul transferat gratis în vară de la Chelsea a fost oprit chiar în momentul în care situația părea să scape de sub control pe stadionul Nuevo Mirandilla.

„Negru nenorocit" și „fiu de cățea" au fost câteva dintre atacurile asupra jucătorului de la Real Madrid, care a ajuns chiar să se confrunte cu câțiva suporteri și a trebuit să fie liniștit de unii membri ai staffului blanco.

Vinicius Jr a lipsit

De obicei, la meciurile din deplasare, clientul preferat al susținătorilor gazdelor era Vinicius Junior. 

Dar de data aceasta, extrema braziliană a lipsit din formula de start și nu a fost trecut nici pe foaia rezervelor la Cadiz, Ancelotti dorind să-l menajeze pentru returul cu Chelsea, din „sferturile" Ligii Campionilor, în condițiile în care acuza probleme musculare la coapsă. 

Rüdiger a jucat, în schimb, toată partida și a făcut cuplu în centru defensivei blanco cu Éder Militão. 

Antrenorul lui Real a odihnit sâmbătă jumătate din titulari în perspectiva duelului cu Chelsea (în tur a fost 2-0).

„Radu Drăgușin e stâncă în apărare, cel mai bun de pe teren”. Fundașul golgheter a risipit toate emoțiile pentru Genoa » Ce a spus Gilardino despre el

OFICIAL Costel Gâlcă revine! A bătut palma cu noua echipă și azi va conduce primul antrenament

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează