FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Teoria surprinzătoare a lui Florin Prunea privind legea lui Dâncu pentru Steaua: „Sută la sută de acolo vine”

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 15:56

Florin Prunea a vorbit despre modificarea Legii Sportului, cerută de Vasile Dîncu, și crede că ideea le-a aparținut celor din FRF.

Fostul mare portar crede că propunerea lui Vasile Dîncu, un apropiat al lui Răzvan Burleanu, a venit din partea membrilor Departamentului Juridic al FRF.

Ciro Immobile a fost implicat într-un accident violent în Roma! Mașina, complet distrusă după ce a fost lovită de un tramvai
ACCIDENT
Ciro Immobile a fost implicat într-un accident violent în Roma! Mașina, complet distrusă după ce a fost lovită de un tramvai

Teoria lui Florin Prunea privind modificarea Legii Sportului: „Vine de la FRF”

„Modificarea vine de la Departamentul Juridic al FRF. De unde crezi că e? Așa e, sută la sută. Eu nu zic că e rău. Dar să fie un text care să respecte legea. Nu așa cum este făcută acum! Nu poți să vii la sfârșitul sezonului... E sfârșitul sezonului. 

Steaua merită să aibă echipă în Liga 1 pentru tot ce este acolo, pentru ce înseamnă și ce a însemnat și pentru cine este alături de Steaua, toți jucătorii mari. Are stadion nou, condiții de pregătire, buget și așa mai departe. 

Zicem că nu era bine înainte. De ce zicem? Știi ce era înainte între directori? Război. Ca să aibă echipe de fotbal.  La Cupa României dacă picai cu echipe din Liga 3... Știi ce meciuri erau? Doar 0-0 sau 1-0. Uite, Metalul București termina mereu pe locul 4. Faur... Ce era în București pe stadioane? Erau pline”, a spus Florin Prunea în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Este vorba doar de dreptate! Astăzi atributul de profesionist se asociază performanței și este normal să fie așa. Dar profesionalismul se referă la statutul sportivului, nu la sursa banilor! 

Prin modificarea propusă de mine, alături de ceilalți doi colegi, fotbalul nu se întoarce în comunism, cum am văzut că se spune zilele acestea, ci urmărim să se poată folosi, legal – evident, toate resursele posibile pentru ca sportul să poată să mai existe în condiții decente. 

Astăzi, sportul din România este tot mai sărac și nu mai are nevoie și de bariere artificiale pentru a accentua această situație. 

Însă această modificare nu se referă doar la fotbal. Această modificare deschide calea pentru ca o serie de sporturi care altădată au dat performanțe importante pentru România să poată reînvia.  

Astăzi, statele naționale finanțează sporturile pe care le aleg și nu întotdeauna banii trec prin bugetul Ministerului Sportului, așa cum își doresc birocrații. 

– Vasile Dîncu

Citește și: 

Omul cu 29 de trofee cu Steaua și Dinamo analizează modificarea Legii Sportului: „Cred că abia din campionatul viitor va putea CSA Steaua să promoveze” + Ce spune de Dîncu și Talpan

S-a revoltat în direct din cauza legii care ar putea ajuta CSA Steaua: „Ne ducem într-o formă periculoasă a comunismului și a tiraniei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
fcsb_clar_e_steaua
fcsb_clar_e_steaua  •  17 Aprilie 2023, 13:01
Postat de dodo001 pe 17 Aprilie 2023, 09:44

Atunci am ramane doar cu Play Off-ul. Se vede ca esti suparat pe aituatie cand spui CSA in loc de CSA Steaua Bucuresti. E ca si cum ai spune FC in loc de FC.FCSB. Cam asa au procedat si fanii echipei lui Mititelu de spuneau CSU in loc de Universitatea Craiova. Numele de Steaua si Dinamo sunt clar nume comuniste. Chiar si CFR Cluj a detinut numele de Steaua timp de 2 decenii, numindu-se Steaua CFR Cluj.

Nu-s lucruri normale, și n-am o problemă cu CSA Steaua, am o problemă cu cum se cheltuie banii noștri plătiți pe taxe, a tuturor. Să promoveze Steaua, că e munca fotbaliștilor acolo. Iar echipa FCSB, e Steaua, vrem sau nu vrem. Și nu-s fanul Stăpânului. Dar nu o să susțin CSA niciodată pentru că nu mi se pare corect ce se întâmplă acolo și cred că sunt doar pretexte si frustrări împotriva lui B, nu altceva.

dodo001
dodo001  •  17 Aprilie 2023, 09:44
Postat de fcsb_clar_e_steaua pe 16 Aprilie 2023, 21:09

Adica, sa legiferam ceva ce e oricum imoral si neagreat de FIFA/UEFA, cam asta spui. Sa gandit corect, ca romani! Nici primariile si nici o institutie a statului n-ar trebui sa sustina o echipa intr-o competitie cu echipe private, pentru ca privatii si restul romanilor platesc taxe pe care nu le doresc cheltuite la fotbal. Pe mine ma intereseaza strazi, spitale, infrastructura, ca si platitor de taxe, nu fotbalul. Si una e o primarie, alta e un minister, pentru ca sunt bani din toata tara, a tuturor, pe care nu ii intereseaza de CSA, nu e ca la o echipa locala sustinuta de primarie, unde ai putea spune ca e in interes local si de prestigiu pentru acel oras sa aiba echipa de fotbal. S-o sustina primaria Bucuresti pe CSA, daca asta se vrea, din banii bucurestenilor.

Atunci am ramane doar cu Play Off-ul. Se vede ca esti suparat pe aituatie cand spui CSA in loc de CSA Steaua Bucuresti. E ca si cum ai spune FC in loc de FC.FCSB. Cam asa au procedat si fanii echipei lui Mititelu de spuneau CSU in loc de Universitatea Craiova. Numele de Steaua si Dinamo sunt clar nume comuniste. Chiar si CFR Cluj a detinut numele de Steaua timp de 2 decenii, numindu-se Steaua CFR Cluj.

costeltudor
costeltudor  •  17 Aprilie 2023, 08:52

DA , florinel are o BUBICA mare la MANSARDA !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează