INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIPRU

FOTO Dan Petrescu, surprins în tribune la un meci cu implicații în lupta pentru titlu » Detaliu despre următoarea destinație?

FOTO: Facebook @kerkida.net/
FOTO: Facebook @kerkida.net/

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 13:24 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 14:40

Dan Petrescu (53 de ani) a fost surprins duminică, la meciul dintre Apollon Limassol și AEK Larnaca, scor 3-1, din play-off-ul primei ligi cipriote.

  • Apollon a obținut duminică o victorie importantă în lupta pentru titlu. A urcat pentru moment pe prima treaptă, cu 72 de puncte, la egalitate cu Omonia. Contracandidata are însă un meci mai puțin disputat. 

Dan Petrescu este liber de contract din luna februarie, după despărțirea de Kayserispor. Antrenorul cu care CFR Cluj a cucerit titlul sezonul trecut a luat o pauză până în vară, dar vrea să revină în forță, pe banca unei formații cu pretenții la trofee. Presa din Cipru l-a surprins pe „Bursuc” la meciul dintre Apollon Limassol și AEK Larnaca.

Dan Petrescu, surprins în tribune la un meci cu implicații în lupta pentru titlu » Detaliu despre următoarea destinație?
Dan Petrescu, la Apollon - AEK / FOTO: Kerkida.net

Dan Petrescu, la Apollon - AEK

Cipru este una dintre destinațiile favorite de vacanță ale lui Petrescu. Cvadruplul campion din Liga 1 ar putea combina utilul cu plăcutul, susține Kerkida.net. 

Dacă ajunge pe banca unei formații cipriote, ar bifa a 8-a țară din cariera de manager, după România, Polonia, Rusia, Qatar, China, Emiratele Arabe Unite și Turcia.

VIDEO Dan Petrescu, poveste de senzație cu Zdeněk Zeman: „Muream de foame în cantonament, eu eram obișnuit cu cartofi prăjiți și brânză”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce prime încasează elevii lui Mircea Lucescu, după titlul din Ucraina: „Își pot lua o mașină bună și o garsonieră” + Gestul lui Akhmetov, patronul lui Șahtior

Laude pentru Răzvan Marin, după evoluția cu AS Roma: „Ia echipa în mână și o pune în mișcare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
observator3000
observator3000  •  26 Aprilie 2021, 16:51

Dupa Cipru urmeaza Georgia sau Letonia.

875360749272795
Costi Corabu  •  26 Aprilie 2021, 15:35

Ooo, dar chiar e surprins !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close