INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Dan Petrescu, în centrul unui scandal uriaș la Kayserispor! Acuze de blat și contract reziliat: „Mergem la tribunal!”

Yaw Ackah, jucătorul lui Erzurum, a fost suspendat de propriul club, care amenință cu plângere penală după ce ghanezul a fost eliminat contra lui Kayserispor, de la care fusese împrumutat! +7   FOTO
Yaw Ackah, jucătorul lui Erzurum, a fost suspendat de propriul club, care amenință cu plângere penală după ce ghanezul a fost eliminat contra lui Kayserispor, de la care fusese împrumutat!

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 19:30 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 19:50

Yaw Ackah, jucătorul lui Erzurum, a fost suspendat de propriul club, care amenință cu plângere penală după ce ghanezul a fost eliminat contra lui Kayserispor, de la care fusese împrumutat!

Fără să vrea, Dan Petrescu este în centrul unui imens scandal în Turcia. Mijlocașul ghanez Yaw Ackah, 21 de ani, fostul coleg al lui Săpunaru, Lung și Alibec, pe care antrenorul român îl folosise doar a doua repriză la 1-2 cu Gaziantep și în prelungirile partidelor cu Bașakșehir (2-0) și Fenerbahçe (0-3), a ajuns la Eruzum sub formă de împrumut până la sfârșitul sezonului.

FOTO Facebook Buyukşehir Belediye Erzurumspor
FOTO Facebook Kayserispor
FOTO Facebook Kayserispor
FOTO Facebook Kayserispor
FOTO Facebook Kayserispor
+3 FOTO

Blat cu Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu

La a doua apariție la Erzurum, pe 7 februarie, chiar împotriva lui Kayseri, Ackah a luat două cartonașe galbene în câteva secunde (minutul 34, fault și proteste vehemente), fiind eliminat la 1-0 pentru echipa sa într-un meci încheiat la egalitate, 1-1. 

Erzurum îl acuză acum pe Ackah de blat, l-a suspendat pe termen nelimitat, anunțând că îi reziliază contractul și amenințându-l pe jucător că îi face plângere penală. Sugerează că fotbalistul avea o înțelegere cu Kayseri pentru a truca această întâlnire, a dezvăluit cotidianul Hurriyet.

Kayserispor, la tribunal!

Clubul lui Petrescu a reacționat imediat, vulcanic. „Nimic nu justifică acuzațiile fără rațiune, nefondate și incorecte, făcute de Erzurum contra noastră", a sunat comunicatul lui Kayseri, cerând ca „Erzurum să dovedească aceste acuzații în fața autorităților". La rândul său, avertizează că va duce cazul la tribunal: „Va fi proces împotriva unor manageri iresponsabili care vor să ascundă eșecurile sportive calomniindu-și rivalii".

Ackah (centru) a vrut să se răzbune pe arbitru. A fost ținut de colegi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atletico Madrid - Chelsea nu se joacă în Spania

Răzvan Lucescu și-a salvat postul! Prima victorie după 20 de zile cu Al Hilal

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  10 Februarie 2021, 02:23

CLICKBAIT Rușine

johnwick
johnwick  •  10 Februarie 2021, 00:17

fără să vrea? au mai existat cazuri înainte să vină el?

1242169345860244
Florin Sestac  •  09 Februarie 2021, 22:29

Sunteti niste ***! Bagati numele Dan Petrescu in prosti de showbiz made in turcia. Dan Petrescu ramane in instorie pentru fotbalu romanesc si trebuie respectat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează