INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL HILAL

FOTO. Răzvan Lucescu și-a salvat postul! Prima victorie după 20 de zile cu Al Hilal

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins după 20 de zile, revenind pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Al Shabab, grație pokerului reușit de Bafetimbi Gomis în meciul cu Al Ain, scor 5-0. +7   FOTO
Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins după 20 de zile, revenind pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Al Shabab, grație pokerului reușit de Bafetimbi Gomis în meciul cu Al Ain, scor 5-0.

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 17:08 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 17:39

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins după 20 de zile, revenind pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Al Shabab, grație pokerului reușit de Bafetimbi Gomis în meciul cu Al Ain, scor 5-0.

Răzvan Lucescu este un pic mai relaxat. Amenințat cu demiterea după două eșecuri la rând la Al Hilal, antrenorul român a obținut ieri toate punctele, în deplasare, contra ultimei clasate Al Ain (5-0). L-a ajutat să pună capăt crizei Bafetimbi Gomis, care a deschis repede scorul din penalty (9).

Răzvan Lucescu, prima victorie după 20 de zile cu Al Hilal

+3 FOTO

Tot de la punctul cu var, același atacant francez a majorat diferența chiar înaintea pauzei. Iar din a treia lovitură de pedeapsă (56), a risipit grijile! A avut timp și de poker (78). Al doilea în carieră după cel de la Galatasaray în 2018! Gomis are 12 reușite, 5 din 11 metri, cel mai prolific marcator al campionatului. 

După ce Răzvan l-a scos, a punctat și Al Dawsari. Campioana saudită a revenit pe poziția secundă, cu 33 de puncte (golaveraj +18), la egalitate cu Al Ahli și la doar două „lungimi" în urma liderului Al Shabab, cu 13 etape rămase de disputat

3 trofeea câștigat Răzvan Lucescu alături de Al Hilal: campionatul, Cupa și Liga Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu s-a săturat de critici: „Ce mă interesează că oamenii gândesc așa despre mine?”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Budescu, probleme după plecarea în Arabia Saudită: „Mă văd nevoit să activez clauza”

Ce a pierdut Barcelona! Luis Suarez, recordul secolului în La Liga

Playtech: Vești PROASTE despre Simona Halep. Ce se întâmplă oare cu sportiva noastră?


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează