INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Dani Alves face praf conducerea Barcelonei: "Oamenii de la Barcelona sunt falși și nerecunoscători! Nu au nici cea mai vagă idee despre cum ar trebui să-și trateze jucătorii"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 20 februarie 2017 19:34

Dani Alves critică dur conducerea Barcelonei, pe care o acuză că nu i-a arătat niciun pic de respect, în timpul ultimilor ani petrecuți pe Camp Nou.

Fundașul brazilian a plecat liber de contract de la formația blaugrana, în vara trecută, la Juventus, unde a semnat o înțelegere pe doi ani.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani îi acuză pe oficiali că au fost "falși și nerecunoscători".

"Îmi place să fiu iubit, iar când nu se întâmplă asta, atunci plec. 

Să plec liber de contract a fost o lecție imensă pentru mine. Cei din conducere sunt falși și nerecunoscători. Nu m-au respectat", a declarat jucătorul într-un interviu acordat ABC și citat de Mirror.

Alves a continuat cu acuzațiile la adresa conducerii echipei catalane: "În ultimele 3 sezoane petrecute acolo citeam mereu în presă: «Alves va pleca» și nimeni din conducere nu îmi spunea nimic. Mi-au oferit reînnoirea contractului abia când Barcelona a primit interdicție de la FIFA să mai transfere. Atunci am decis să semnez o înțelegere în care să am o clauză specială și să pot pleca. Oamenii de la Barcelona nu au nici cea mai vagă idee despre cum ar trebui să-și trateze jucătorii"

Brazilianul s-a transferat la Barcelona în anul 2008 de la Sevilla, după ce formația de pe Camp Nou a plătit suma de 29,5 de milioane de euro. Fundașul dreapta a petrecut 8 ani în tricoul blaugrana, câștigând 6 titluri în La Liga și 3 trofee ale Champions League.

În actualul sezon, Juventus, echipa lui Dani Alves, conduce în Serie A, având șapte puncte avans față de a doua clasată, Roma.

Jucătorul, care în prezent este cotat la 6 milioane de euro de către transfermarkt, a fost folosit în 11 meciuri în campionatul Italiei, dar și în cinci partide în Liga Campionilor, de către antrenorul Massimiliano Allegri.

sursa: mirror.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează