INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Milionul pentru cauțiunea lui Dani Alves a fost plătit » Brazilianul a ieșit din închisoare

Dani Alves, eliberat / FOTO: Captură @Reuters
Dani Alves, eliberat / FOTO: Captură @Reuters

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 17:39 / Actualizat luni, 25 martie 2024 18:19

Dani Alves, 40 de ani, condamnat la 4 ani și jumătate pentru viol, a ieșit luni din închisoare după ce o persoană din anturajul jucătorului a depus cauțiunea de un milion de euro. I se rețin cele două pașapoarte, brazilian și spaniol, și e obligat să se prezinte săptămânal în fața Curții.

UPDATE 17:32 / Dani Alves, eliberat din închisoare

Dani Alves, 40 de ani, a fost condamnat pe 7 februarie de Curtea de Justiție din Barcelona la 4 ani și jumătate de închisoare pentru viol, încă cinci ani de libertate condiționată, interdicție de a se apropia de victimă la mai puțin de 1.000 de metri și o despăgubire de 150.000 de euro.

Astăzi, brazilianul a fost eliberat din închisoare.

S-au temut că Dani Alves va fugi din țară

Fostul fotbalist brazilian, ex-Sevilla, Barcelona, Juventus și PSG, era în spatele gratiilor din 20 ianuarie 2023, după ce fusese acuzat de agresiune sexuală în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, în clubul catalan Sutton.

Manchester United, aruncată în afara Europei?! UEFA are reguli stricte!
ANGLIA
Manchester United, aruncată în afara Europei?! UEFA are reguli stricte!

După mai multe apeluri zadarnice de a fi eliberat pe cauțiune în așteptarea hotărârii definitive în acest dosar (sud-americanul mai are două posibilități, la Curtea Superioară și la Curtea Supremă), autoritățile temându-se ca el să nu fugă din țară, avocata Ines Guardiola a primit acceptul judecătorilor.

Tatăl lui Neymar a negat că plătește el un milion de euro pentru Dani Alves

Săptămâna trecută, miercuri, s-a decis eliberarea sa în schimbul unei cauțiuni de un milion de euro. În același timp, i s-au reținut cele două pașapoarte, brazilian și spaniol, și e obligat să se prezinte săptămânal în fața Curții.

Inițial, s-a speculat că tatăl lui Neymar va achita suma, dar acesta a dezmințit. Cum plata s-a întârziat, Alves a rămas închis și în weekend.

Luni dimineață, cotidianul La Vanguardia a dezvăluit că o persoană din anturajul jucătorului a depus milionul de euro și Alves poate ieși de la Brians 2.

55de milioane de euro este averea lui Dani Alves potrivit site-ului Celebrity Net Worth

Protest împotriva lui Dani Alves în fața închisorii

În fața închisorii s-au strâns protestatari, nemulțumiți de hotărârea de a-i permite să fie judecat în libertate. Și avocata victimei e supărată. „E scandalos că s-a hotărât eliberarea unei asemenea persoane", a declarat Ester Garcia la postul de radio RAC 1.

Fratele lui Alves a răspuns: „Vom dovedi că nu e un violator. Daniel e nevinovat".

Citește și alte știri de fotbal internațional

Coșmarul trăit de un fost coechipier al lui Gabi Torje. „Toate ușile mi s-au închis când am revenit după suspendarea de doi ani pentru doping!”
SPANIA
Coșmarul trăit de un fost coechipier al lui Gabi Torje. „Toate ușile mi s-au închis când am revenit după suspendarea de doi ani pentru doping!”
A învins vicecampioana lumii și federația vrea să-i prelungească angajamentul. „Depinde de ofertă, nu este obligatoriu să accept”
GERMANIA
A învins vicecampioana lumii și federația vrea să-i prelungească angajamentul. „Depinde de ofertă, nu este obligatoriu să accept”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  25 Martie 2024, 15:38

Free Dani Mocanu!

_Adrian_1
_Adrian_1  •  25 Martie 2024, 15:05

Mie mi se pare ireal ca n-au iesit in strada 100.000 de barbati sa protesteze contra unei asemenea inscenari odioase. Adica Aleves abia se tinea pe picioare de beat (sunt imagini de pe camerele de supraveghere), presupusa "victima" care venise in club insotita de un barbat din familia ei (var) il lasa pe ala balta si se duce cu fotbalistul la WC, dupa care reclama "violul" care consta in... ***. Asta in vreme ce femei violate pe bune abia daca reusesc sa le ia cineva in seama plangerile... CE NAIBA E ASTA???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cordell.hull
cordell.hull  •  25 Martie 2024, 14:27

Acuzarea are tot interesul să stea după gratii pentru a nu putea dividing cum au stat lucrurile

Vezi toate comentariile (3)
Comentează