INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dani Alves, primul interviu din închisoare. Mesaj pentru tânăra care l-a acuzat de viol: „O iert, eu am conștiința curată, dar nu știu dacă doarme bine noaptea”

Fotbalistul brazilian Dani Alves (40 de ani) spune că „o iartă” pe femeia care l-a acuzat că ar fi violat-o la finalul anului trecut, într-un club din Barcelona. 
Foto: Imago
Fotbalistul brazilian Dani Alves (40 de ani) spune că „o iartă” pe femeia care l-a acuzat că ar fi violat-o la finalul anului trecut, într-un club din Barcelona. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 11:57 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 13:52

Fotbalistul brazilian Dani Alves (40 de ani) spune că o iartă pe femeia care l-a acuzat că ar fi violat-o la finalul anului trecut, într-un club din Barcelona.

Dani Alves a fost încarcerat în luna ianuarie a acestui an, fiind acuzat că a violat o tânără într-un club de noapte din Barcelona și ar putea fi condamnat la 12 de ani de închisoare. Procesul lui va avea loc în toamna acestui an, probabil în octombrie sau noiembrie. Acum, cel mai titrat fotbalist din istorie, cu 43 de trofee, a oferit public o versiune a celor întâmplate în seara respectivă. 

Incredibil: FCU Craiova a anunțat despărțirea de Joao Janeiro, abia venit la echipă. Cerință clară pentru noul antrenor
FCU CRAIOVA
Incredibil: FCU Craiova a anunțat despărțirea de Joao Janeiro, abia venit la echipă. Cerință clară pentru noul antrenor

Dani Alves a oferit prima reacție după ce a fost arestat pentru viol: „O iert, dar nu știu dacă acea fată doarme bine noaptea”

„Nu știu dacă acea fată doarme bine noaptea, dar o iert pentru ce a făcut. Fac apel la conștiința ei. Eu nu am dormit bine în nicio noapte de atunci. Eu am conștiința curată. 

Nu am vrut să rănesc pe nimeni în aseară și sunt sigur că nici ea nu a vrut. M-am hotărât să dau acest interviu, primul meu interviu după acel moment, pentru că mi s-a dat șansa de a le spune oamenilor ceea ce cred”, a declarat Dani Alves, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Dani Alves: „Vreau să vă spun ce s-a întâmplat în acea seară”

„Vreau să vă spun ce s-a întâmplat în acea seară în acea baie, dar și în dimineața de după. Până acum, a tot fost spusă o poveste înfricoșătoare și plină de teroare legat de ce a avut loc atunci, care nu are nicio legătură cu realitatea. 

Eu m-am dus după ea la baie. Nici măcar nu am încuiat ușa. A fost deschisă în permanență. Aș fi putut pleca, pentru că practic nu făceam nimic acolo, doar stăteam pe toaletă. 

Mi-a părut rău după aceea. Am făcut un pas în față și nu am știu cum să mai ies din această situație”, a mai precizat Dani Alves, care a ținut să menționeze: „Singura persoană căreia trebuie să-i cer scuze este soția mea, Joana Sanz”. 

Citește și: 

UEFA a anunțat lista scurtă de adversare pentru FCSB, CFR și Sepsi

Presa din Azerbaidjan titrează: Laurențiu Reghecampf va fi demis AZI de la Netfchi Baku

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  22 Iunie 2023, 14:41

n-am inteles nimic din articolul asta

beefree
beefree  •  21 Iunie 2023, 18:50

Si-a inselat sotia, si-a batut joc de familie si de propria viata, dar are constiinta impacata. Dar creier are? N-are!

maradona79
maradona79  •  21 Iunie 2023, 17:43

Cati mai multi ani de puscarie, Dani! Suna-l pe Meme sa-ti spuna cum se scrie o carte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează