INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PIERDERE

Dani Alves pierde o avere, după ce a fost arestat preventiv din cauza acuzațiilor de viol

Dani Alves (39 de ani), fostul mare fundaș dreapta de la FC Barcelona, pierde foarte mulți bani, după ce acesta a fost arestat în Barcelona, fiind acuzat că a violat o femeie într-un club. 
Foto: Imago
Dani Alves (39 de ani), fostul mare fundaș dreapta de la FC Barcelona, pierde foarte mulți bani, după ce acesta a fost arestat în Barcelona, fiind acuzat că a violat o femeie într-un club. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 11:04 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 12:30

Dani Alves (39 de ani), fostul mare fundaș dreapta de la FC Barcelona, pierde foarte mulți bani, după ce acesta a fost arestat în Barcelona, fiind acuzat că a violat o femeie într-un club. 

Brazilianul este încarcerat într-o mică închisoare, aflată lângă metropola din Catalonia. Imediat după aflarea veștii, Pumas, clubul mexican la care era legitimat Dani Alves, i-a reziliat sud-americanului contractul, valabil până în iunie anul acesta. 

„A dat-o afară pe Camelia Șucu” » Surse din baza sportivă „Năstase&Marica” au povestit pentru Gazetă cum au acaparat cei doi terenul
INVESTIGAȚIE
„A dat-o afară pe Camelia Șucu” » Surse din baza sportivă „Năstase&Marica” au povestit pentru Gazetă cum au acaparat cei doi terenul

Dani Alves pierde foarte mulți bani după ce a fost acuzat de viol 

Dani Alves ar fi avut un salariu de 300.000 de euro lunar la gruparea mexicană. Cu toate acestea, când a fost întrebat de judecători câți bani câștiga în Mexic, brazilianul ar fi spus că are un salariu net lunar de 30.000 de euro, adică de 10 ori mai mic. 

Mexicanii îi cer lui Dani Alves o compensație în valoare de 4,5 milioane de euro, invocând „încălcarea termenilor contractuali”, notează spaniolii de la AS. 

„Jucătorul este obligat să ramburseze clubului suma de 4,5 milioane de euro, din cauza încălcărilor foarte grave ale clauzei cu numărul 14 din contractul semnat între cele două părți”, se arată în comunicatul nord-americanilor, mai arată sursa citată. 

Dani Alves pierde bani și din contractele de publicitate

Compania braziliană Hygia Saude, care activează în domeniul bancar, precum și în cel al asigurărilor, a reziliat unilateral contractul pe care îl avea cu Dani Alves, căreia fotbalistul îi făcea reclamă, notează El Mundo. 

1XPartners, o casă de pariuri la care Dani Alves activa în calitate de ambasador, a terminat de asemenea contractul avut cu fundașul brazilian. Ethika, o companie de haine, a reziliat și ea înțelegerile semnate cu Dani Alves. 

Firma de echipament Adidas, care îl sponsoriza pe Dani Alves, a hotărât să nu prelungească contractul cu el. Înțelegerea dintre cele două părți a expirat pe data de 18 ianuarie, cu numai o zi înainte ca acuzațiile de viol împotriva lui Alves să apară. 

Citește și: 

Omul care putea schimba soarta Mondialului trăiește și acum un coșmar: „Îmi stă în gât, va fi acolo pe viață”

Fostul selecționer al României, Christoph Daum, la prima apariție televizată după tratamentul împotriva cancerului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează