INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Rămas liber, Dani Alves a rambursat cei 150.000 de euro împrumutaţi de tatăl lui Neymar

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 15:15 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 15:15

Rămas în libertate după ce tribunalul din Barcelona a respins recursurile depuse de procurorul general şi de partea civilă împotriva eliberării sale, Dani Alves a rambursat cei 150.000 de euro împrumutați de tatăl lui Neymar.

Anunțul a fost făcut miercuri de către avocata fostului internațional brazilian. „Dani Alves i-a returnat cei 150.000 de euro lui Neymar (tatăl) în urmă cu o săptămână", a declarat avocata sa, Ines Guardiola, într-un mesaj trimis la AFP, citat de news.ro.

Tatăl starului naţionalei braziliene declarase în ianuarie că l-a ajutat financiar pe fostul jucător al lui Barça şi PSG, deşi nu fusese condamnat la acea dată, gest care a provocat numeroase critici în Brazilia.

FCSB se gândește la „aroganța” supremă: vrea să sărbătorească titlul în Ghencea!
FCSB
FCSB se gândește la „aroganța” supremă: vrea să sărbătorească titlul în Ghencea!

Dani Alves a rămas liber

Dani Alves a fost eliberat pe 25 martie din închisoarea Brians 2 din San Esteban Sasroviras, la 40 de kilometri nord-vest de Barcelona (nord-estul Spaniei), şi nu a făcut nicio declaraţie. Acuzat că a violat o tânără în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022 într-un club de noapte din Barcelona, Dani Alves a fost arestat preventiv câteva zile mai târziu.

În februarie 2024, el a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare şi a rămas în spatele gratiilor. Avocata sa, care a făcut apel împotriva condamnării, a solicitat eliberarea sa, dar atât procuratura, cât şi partea civilă s-au opus, argumentând că există un risc ridicat de fugă.

În cele din urmă, tribunalul din Barcelona a dat undă verde eliberării sale în aşteptarea recursului, sub rezerva plăţii unei cauţiuni de 1 milion de euro, a retragerii paşapoartelor spaniol şi brazilian şi a interdicţiei de a părăsi Spania.

VIDEO. Dani Alves în momentul în care a ieșit din închisoare

Citește și:

Șumudică, ofertat de echipa care tocmai l-a dat afară pe antrenorul român!
CONTRACT
Șumudică, ofertat de echipa care tocmai l-a dat afară pe antrenorul român!
Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”
FCSB
Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  11 Aprilie 2024, 22:25

si jurnalistii spanioli putea tabari pe Alvez cand a iesit din inchisoare, nu? cum au facut romanii cu Lupu. dar nu au facut-o. poate pentru ca sunt mai educati, nu stiu. poate pentru ca era si politia prin zona, iarasi nu stiu. dar cei romani ar putea trage anumite invataminte...stiu, sunt optimist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează