INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ancheta în cazul Dani Alves e pe final » Riscă o condamnare între 8 și 10 ani de închisoare!

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 13:23 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 13:34

Acuzat pentru violul unei femei de 23 de ani, Dani Alves va fi judecat rapid, în decursul acestui an. Probele strânse la dosar îl incriminează grav pe fundașul brazilian.

Se strânge lațul în jurul lui Dani Alves. Cel mai titrat fotbalist din lume, alături de Lionel Messi, a ajuns în două luni cel mai faimos deținut din închisoarea Brians 2, situată la 40 km de Barcelona

Are ruptură și e OUT o lună! » Veste proastă pentru Dan Petrescu
CFR Cluj
Are ruptură și e OUT o lună! » Veste proastă pentru Dan Petrescu

La doar o lună după ce fundașul brazilian a fost arestat, anchetatorii au încheiat, practic, strângerea probelor la dosarul de viol deschis împotriva acestuia. Cotidianul „El Mundo" anunță că fostul jucător al Barçei și al lui PSG riscă o condamnare între 8 și 10 ani de închisoare!

Dani Alves, acuzat de „agresiune sexuală cu penetrare"

Presa spaniolă scrie că Dani Alves va fi judecat în procedură rapidă și sentința va fi dată în decursul acestui an. Acuzația care i se aduce este de „agresiune sexuală cu penetrare", specificată în articolul 179 al Codului Penal, și reprezintă motivul pentru care i s-a refuzat anchetarea în libertate sau sub control judiciar. 

Brazilianul de 39 de ani și-a și schimbat în mai multe rânduri mărturia în privința femeii de 23 de ani, pe care a violat-o în toaleta unei discoteci din capitala Cataluniei pe 30 decembrie, trecând de la afirmația că n-o cunoaște până la recunoașterea actului sexual, dar consimțit, nu forțat.

Declarațiile victimei și ale martorilor sunt clar împotriva apărătorului dat afară de Pumas, inclusiv probele de ADN luate de pe corpul și hainele victimei, a cărei sănătate mentală mai trebuie certificată la dosar. Trebuie stabilit și dacă femeia a fost afectată psihic și dacă a rămas cu sechele în urma violențelor sexuale suferite.

Citește și: 

GALERIE FOTO De ce s-a despărțit Larisa Iordache de iubit și cum cheltuie cei 14.000 de lei din renta viageră: „Sunt fascinată”

Cristiano Ronaldo NU a votat pentru premiul „The Best” + Fanii portughezului au luat foc în social media: „Lipsă de respect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  28 Februarie 2023, 13:37

Hasta la vista, Dani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează