Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 15:22 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 16:37

Danny Drinkwater (33 de ani), fost internațional englez, a dat greș cu afacerea pe care și-a deschis-o în 2018, un restaurant în Manchester. Retras pe 30 octombrie, mijlocașul a anunțat că are datorii de 2,3 milioane de euro și a închis „FoodWell”.

A câștigat titlul cu Leicester în sezonul 2015-16 și s-a transferat în 2017 la Chelsea pentru 38 de milioane de euro. N-a avut însă succes la echipa londoneză, ce l-a tot împrumutat, la Burnley, Aston Villa, Kasimpașa și Reading, până i s-a terminat contractul. Nu a prins decât 23 de meciuri la „albaștrii", marcând un gol. 

Danny Drinkwater a ajuns șomer în vara trecută și, cum nu și-a mai găsit echipă, a decis lunea trecută să abandoneze fotbalul la doar 33 de ani. Problema e că fostul internațional englez (3 selecții, 0 goluri) a rămas falit, după ce afacerea pe care și-a deschis în 2018, în Manchester, l-a scufundat în datorii. Conform The Sun, lichidatorii au anunțat că restaurantul său este pe minus 900.000 de euro!

De ăsta ai uitat, MM? » Mihai Stoica a ales ce a vrut, ca să-i iasă ultima „aroganță” la adresa rapidiștilor: „Non c’è due senza tre?”
RAPID - FCSB
De ăsta ai uitat, MM? » Mihai Stoica a ales ce a vrut, ca să-i iasă ultima „aroganță” la adresa rapidiștilor: „Non c’è due senza tre?”

În 2022, Danny Drinkwater avea 2,3 milioane de euro datorii

Drinkwater a crezut că dă lovitura cu FoodWell, inaugurat la un an după mutarea la Chelsea, numai că lucrurile nu au mers în direcția dorită și în 2022 ajunsese la 2,3 milioane de euro pagubă! 

„Transferul la Chelsea mi-a făcut cariera să se prăbușească. A fost cel mai negru moment din viața mea. Este ca și cum aș fi uitat să înot și m-am înecat! Oricine ar câștiga bani buni crede că astfel și-ar rezolva toate problemele se înșală, nu este nimic adevărat. Sănătatea mentală e mult mai importantă decât cea fizică", a declarat Drinkwater.

218meciuri a bifat Drinkwater în perioada de la Leicester, reușind 15 goluri și 23 de pase decisive

Danny mai are totuși o șansă de redresare, cu celălalt business. Tot un restaurant, Firefly, și tot în Manchester. Chiar dacă a ajuns și cu acesta la datorii de 1,27 milioane de euro.

VIDEO Gol excelent reușit de Cristiano Ronaldo

REZUMAT VIDEO Radu Drăgușin, lumini și umbre cu Cagliari: „Gigant în prima repriză, apoi a suferit după pauză”

Thomas Tuchel, în război cu televiziunile și cu analiștii! Ce reacție a avut Bayern la adresa antrenorului său

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”