INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA

Benfica ar putea da o lovitură de 70 de milioane de euro » PSG și United, interesate de starul lusitanilor

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 16:33 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 16:56

Darwin Nunez (22), atacantul uruguayan al celor de la Benfica, a impresionat în acest sezon. Grație evoluțiilor remarcabile pe care le-a avut atât în campionat, cât și în Liga Campionilor, echipe de top din Europa sunt interesate de tânărul fotbalist.

  • Returul Liverpool - Benfica va avea loc miercuri, 13 aprilie, în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport, Orange Sport și Look Sport
  • În tur, Liverpool a câștigat cu 3-1

Atacantul a fost jucător de bază pentru Benfica în acest sezon, având o medie senzațională de 1 gol/meci în campionat, iar formații precum PSG sau Manchester United au pus imediat ochii pe golgheterul din prima ligă portugheză. Clubul cere 70 de milioane de euro în schimbul său.

Dezbaterea zilei, 11 aprilie » Are dreptate Gheorghe Hagi să se simtă nerespectat în România? „Uneori a fost umilit” versus „Confundă respectul cu adorația necondiționată”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 11 aprilie » Are dreptate Gheorghe Hagi să se simtă nerespectat în România? „Uneori a fost umilit” versus „Confundă respectul cu adorația necondiționată”

PSG și Manchester United, interesate de Darwin Nunez

Qatarezii de la PSG pregătesc intens următoarea perioada de marcato pentru a-și îndeplini visul: câștigarea Ligii Campionilor. Campania de transferuri din vara trecută nu a fost suficientă, iar liderul din Ligue 1 se poate despărți de Kylian Mbappe la finalul acestui sezon.

Astfel, oamenii din conducerea pariziană vor să caute înlocuitori de top pentru superstarul francez. Pe lângă Romelu Lukaku, un alt nume apărut în presa din Hexagon, PSG este interesată de serviciile lui Nunez. Totuși, mutarea depinde în mare măsura de hotărârea pe care o va lua Mbappe.

Manchester United este un alt gigant care l-a trecut pe listă pe uruguayan. Cu doar 7 etape înainte de finalul sezonului de Premier League, „Diavolii Roșii” sunt la 6 puncte în spatele lui Tottenham, ultima echipă clasată pe loc de Champions League. Distanța poate fi recuperată, dar jocul lui United a lăsat de dorit în ultima perioadă.

Astfel, în cazul în care nu termină în top 4, Cristiano Ronaldo ar fi dispus să plece de la Manchester, iar formația de pe Old Trafford va fi nevoită să găsească înlocuitor. Una dintre variante este chiar Darwin Nunez.

24 de goluriîn tot atâtea meciuri a reușit să marcheze Darwin Nunez în campionat pentru Benfica

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Olympique Marseille, fără fani la Salonic după avertismentul lui Răzvan Lucescu

„Ar trebui să le fie rușine, nici nu-ți dai seama când joacă și când nu” » Românii de la Galatasaray au fost desființați de presa din Turcia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează