INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK SALONIC

Olympique Marseille, fără fani la Salonic după avertismentul lui Răzvan Lucescu

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, foto: Imago
Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2022 12:28 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 12:42

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a fost criticat aspru de jurnaliștii francezi și de președintele lui Olympique Marseille, care l-au numit „nebun” și „iresponsabil”, dar autoritățile elene au anunțat OM că nu pot garanta siguranța galeriei alb-albastre la Salonic. 

  • Și ultrașii lui Olympique Marseille vor rămâne acasă la returul de joi, din „sferturile” Conference League (a fost 2-1 pentru Marseille în tur).

După o noapte de calvar, cu fanii lui PAOK hăituiți în Marseille de ultrașii lui OM, care au atacat inclusiv hotelul echipei, Răzvan Lucescu i-a avertizat pe francezi la conferință: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur”. 

Și a mai spus: „Sper ca Marseille să aibă parte la Salonic de primirea de care ne-am «bucurat» noi aici. Sper să fie așa, de fapt cred că va fi așa. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am văzut”. 

„Ce a făcut Răzvan Lucescu este un gest sinucigaș”

A fost numit „nebun" de jurnalistul Daniel Riolo, la RMC Sport, acesta sugerând că ar trebui pedepsit de UEFA (forul continental nu a luat nicio măsură împotriva antrenorului).

Iar președintele clubului, Pablo Longoria, s-a dus după Răzvan Lucescu și „i-a zis că atitudinea sa a fost iresponsabilă și că este un gest sinucigaș să inflamezi spiritele înainte de retur", a dezvăluit o sursă din interiorul lui OM pentru agenția France-Presse. 

Marseille ar fi vrut să aibă 500 de suporteri pe „Toumba", la manșa secundă a „sferturilor" Conference (OM a câștigat cu 2-1 pe „Velodrome"). Nu va mai avea niciun susținător în Grecia! 

Ce a făcut „timidul” Tavi Popescu la examenul pentru permisul de conducere + Dezvăluiri în direct: „Are el timp de așa ceva?”
FCSB
Ce a făcut „timidul” Tavi Popescu la examenul pentru permisul de conducere + Dezvăluiri în direct: „Are el timp de așa ceva?”

„Am fi avut o mulțime de probleme" 

Potrivit L'Équipe, autoritățile elene au transmis grupării franceze că nu pot garanta siguranța galeriei alb-albastre, după incidentele de la primul meci. „Probabil, e mai bine așa. Am fi avut o mulțime de probleme acolo", ar fi afirmat un oficial marseillez. . UEFA a declanșat o anchetă și Marseille se așteaptă la o amendă usturătoare. 

Citește și: 

Viitorul lui Dennis Man, stabilit? Informații de ultim moment: „Va fi vândut sau împrumutat”

Noi explicații pentru prăbușirea lui Olimpiu Moruțan: „Povestea nu e foarte complicată. Acest lucru e un mare handicap pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo15
paolo15  •  11 Aprilie 2022, 16:18

Ce titlu! Adică a influențat lucescu dacă sa facă sau nu deplasarea fanii francezi! Chia așa de ieftini ati ajuns?

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Aprilie 2022, 13:35

Jurnaliștii lui pește și președintele lui pește prăjit (OM) , ar fi trebuit să se îngrijoreze de mârșăviile pe care le-au făcut lașii suporterii lui OM lași pentru că erau MUUULT mai mulți) decât de ceea ce a spus Răzvan Lucescu!!! Ceea ce a spus Răzvan Lucescu este un adevăr și nu a făcut decât să pună în gardă autoritățile elene și conducerea clubului OM și astfel să nu mai trimită cei 500 de suporteri la Salonic , că... ar fi fost "vai și'amar"!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează