INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Răzvan Lucescu, atacat de un jurnalist francez: „Omul ăsta e nebun! UEFA poate interveni?”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 14:40 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 16:09

Jurnalistul francez Daniel Riolo crede că UEFA ar trebui să intervină și să îl sancționeze pe Răzvan Lucescu (53 de ani), pentru gestul de la finalul meciului Marseille - PAOK, scor 2-1, din „sferturile” Conference League.

  • Returul dintre PAOK și Marseille este programat joi, 14 aprilie, de la ora 22:00, live pe GSP.ro.

Olympique Marseille - PAOK a fost un meci marcat de violențele suporterilor. La final, Răzvan Lucescu a sugerat că fanii francezi ar trebui să nu facă deplasarea la partida retur, pentru a evita un nou conflict.

Kun Aguero îl „ceartă” pe Guardiola: „Pep, ți-am zis să îl folosești! E favoritul meu, ți-am spus”
Manchester City
Kun Aguero îl „ceartă” pe Guardiola: „Pep, ți-am zis să îl folosești! E favoritul meu, ți-am spus”

Răzvan Lucescu, taxat de un jurnalist francez: „Omul ăsta e nebun!”

Declarația antrenorului român a fost taxată de Daniel Riolo, un jurnalist fancez al postului RMC: „E de-a dreptul nebunesc ce a spus antrenorul lui PAOK. Omul ăsta e nebun dacă a zis asta. Nici nu știu dacă UEFA poate să intervină și să îl pedepsească”.

Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille

După fluierul final din manșa tur de Conference League, Răzvan Lucescu a arătat cu degetul spre susținătorii marseillezi, iar potrivit paginii de Facebook a clubului francez, care a titrat „Halucinant!”, le-ar fi transmis: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur”.

Ce s-a întâmplat e dezamăgitor și conferă o imagine proastă orașului Marseille. E o rușine! E inacceptabil! Sper ca Marseille să aibă parte, la Salonic, de primirea de care ne-am «bucurat» noi astăzi, aici. Sper să fie așa, de fapt cred că va fi așa. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am văzut aici. 

Ăsta nu-i fotbal. Și așa avem atâta violență în lume la ora actuală. Nu mai avem nevoie de așa ceva și în fotbal. Repet. E dezamăgitor ce s-a întâmplat , iar imaginea orașului și a echipei dumneavoastră au numai de suferit.
- Răzvan Lucescu

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Va fi cutremur mare la Bayern dacă ratează calificarea în semifinalele Ligii Campionilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
mzm1
mzm1  •  08 Aprilie 2022, 20:33

Ca și alți foști „mari” fotbaliști (Goian, Pancu, Torje etc.) și Răzvănelu' simte nevoia să-și dea in petic, din când in când. Nu-și ințelege condiția de antrenor, de persoană oficială, ci se comportă ca un spectator care amenință! A avut ce invăța de la tatăl său, in materie de declarații oficiale. Să nu uităm cugetarea aceea năpraznică a lui Mircea Lucescu, cu vatmanul „stelist” care cică il fugărise cu tramvaiul prin tot Bucureștiul ca ca să-l accidenteze! Halal!

knuty
knuty  •  08 Aprilie 2022, 20:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian20202
adrian20202  •  08 Aprilie 2022, 19:50

In afara de partea unde spune ca in retur spera ca francezii sa fie primiti la fel, Razvan are dreptate. Asta nu e fotbal ! Astia nu sunt suporteri ! Asta nu e spectacol ! Asta e o mizerie creeata de niste animale !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează