INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Kun Aguero îl „ceartă” pe Guardiola: „Pep, ți-am zis să îl folosești! E favoritul meu, ți-am spus”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 12:08 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 13:38

Sergio Aguero (33 de ani), legenda lui Manchester City, îi cere lui Pep Guardiola (51 de ani) să îl folosească mai des pe Phil Foden (21 de ani), inclusiv în derby-ul de duminică, împotriva lui Liverpool.

Phil Foden, copilul-teribil al lui Manchester City, a fost rezervă în meciul cu Atletico Madrid, câștigat de „cetățeni” cu 1-0 în „sferturile” Ligii Campionilor. Guardiola l-a introdus în minutul 68, iar la doar două minute distanță a pasat decisiv pentru reușita lui Kevin De Bruyne.

Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur
MARSEILLE - PAOK 2-1
Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur"

Aguero: „Pep, ți-am zis să îl folosești pe Foden!”

Kun Aguero, golgeterul all-time al lui Mancheter City, retras din activitate din cauza unor probleme la inimă, „l-a certat” pe Guardiola.

„Ca de obicei, jucătorul meu a schimbat jocul și contra lui Atletico. E vorba de Phil Foden. Pep, trebuie să îl folosești mai des! 

Acum, că nu mai joc și nu mai sunt acolo, nu știu care e situația. Într-o zi m-ai întrebat de cine îmi place cel mai mult și ți-am zis că de Foden. De el, de el îmi place, ți-am spus-o, ți-am zis asta!”, a spus Aguero, pe canalul personal de Twich.

Sergio Aguero a evoluat pentru Manchester City între 2011 și 2021. A marcat, doar în Premier League, 184 de goluri, cucerind 5 titluri de campion.

VIDEO Cele mai tari 5 goluri marcate de Aguero pentru Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Bătut din nou de Bodo/Glimt, Mourinho a dat vina pe toată lumea: „Vrem arbitri competenți la retur. Am luat goluri ridicole, iar gazonul...”

Barcelona acuză condițiile din Germania, după remiza cu Eintracht: „Din cauza asta n-am putut juca”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  08 Aprilie 2022, 15:40

Twich ? Asta ce mai e ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează