INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MARSEILLE - PAOK 2-1

Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur"

Ultrașii lui Olympique Marseille în război cu galeria adversă, foto: Imago
Ultrașii lui Olympique Marseille în război cu galeria adversă, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 09:19 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 16:01

Răzvan Lucescu, tehnicianul lui PAOK, s-a arătat foarte indignat la final de comportamentul violent al utrașilor lui Olympique Marseille: „E o rușine! E inacceptabil! Ăsta nu-i fotbal. Și așa avem atâta violență în lume la ora actuală. Nu mai avem nevoie de așa ceva și în fotbal”.

PAOK a pierdut joi seară, la Marseille, 1-2, însă pe Răzvan Lucescu rezultatul final l-a deranjat mai puțin decât huliganismul ultrașilor locali. 

După fluierul final din manșa tur de Conference League, Răzvan Lucescu a arătat cu degetul spre susținătorii marseillezi, iar potrivit paginii de Facebook a clubului francez, care a titrat „Halucinant!”, le-ar fi transmis: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur”. 

PAOK a pierdut joi seară, la Olympique Marseille, 1-2, foto: Imago
PAOK a pierdut joi seară, la Olympique Marseille, 1-2, foto: Imago
PAOK a pierdut joi seară, la Olympique Marseille, 1-2, foto: Imago
PAOK a pierdut joi seară, la Olympique Marseille, 1-2, foto: Imago
PAOK a pierdut joi seară, la Olympique Marseille, 1-2, foto: Imago
+3 FOTO

Răzvan Lucescu, aspru cu fanii francezi: „Ăsta nu e fotbal, nu avem nevoie de așa ceva”

Nici la conferința de presă, Răzvan nu și-a putut stăpâni indignarea. 

Ce s-a întâmplat e dezamăgitor și conferă o imagine proastă orașului Marseille. E o rușine! E inacceptabil! Sper ca Marseille să aibă parte, la Salonic, de primirea de care ne-am «bucurat» noi astăzi, aici. Sper să fie așa, de fapt cred că va fi așa. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am văzut aici. Ăsta nu-i fotbal. Și așa avem atâta violență în lume la ora actuală. Nu mai avem nevoie de așa ceva și în fotbal. Repet. E dezamăgitor ce s-a întâmplat , iar imaginea orașului și a echipei dumneavoastră au numai de suferit.

- Răzvan Lucescu

PAOK a reușit să obțină un rezultat bun în perspectiva returului de joia viitoare, după ce El Kaddouri, jucător pe care Lucescu l-a introdus la pauză, a reușit să reducă de la 0-2 la 1-2, în minutul 48. Dar echipa din Salonic, la care Mitriță a bifat ultimele 15 minute, și fanii săi au suferit cumplit din cauza huliganilor francezi. 

În noaptea de miercuri spre joi și joi pe toată durata zilei, ultrașii OM i-au vânat pur și simplu pe greci, pe străzile orașului, ba au dat buzna și-n hotelul oaspeților. Poliția a intervenit în repetate rânduri, cu gaze lacrimogene, ca să despartă cele două tabere. Totodată, a operat 10 arestări!

4 suspendațiare Olympique Marseille pentru returul de la Salonic: Gerson, care a fost eliminat pentru cumul de "galbene", Kamara, Bamba Dieng și antrenorul Sampaoli

Fanii lui Olympique Marseille nu s-au potolit nici după meci 

Huliganii din Marseille și-au dat în petic și după meci. Ei s-au strâns în fața stadionului Velodrome, pentru a-i aștepta pe rivalii greci, dar a intervenit poliția. Forțele de ordine au apelat din nou la gaze lacrimogene, pentru a-i dispersa, astfel că în jurul arenei s-a ajuns la adevărate lupte de stradă.

Citește și: 

Barcelona acuză condițiile din Germania, după remiza cu Eintracht: „Din cauza asta n-am putut juca”

Discurs FRONTAL pe Giulești al antrenorului ucrainean: „Fasciști, neoameni, au ca scop exterminarea nației ucrainene. E genocid. Violează femei și copii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
davidgraham
davidgraham  •  08 Aprilie 2022, 13:50
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Aprilie 2022, 11:12

...stop violentei ...

Verde Stop !

minos3
minos3  •  08 Aprilie 2022, 12:00

GSP ar trebui sa faca un mic edort si sa se hotarasca cum se numeste orasul francez: Marseille sau Marsilia. In articol apar ambele variante. Chiar este atat de greu sa uniformizati denumirea si sa scrieti peste tot asa cum se in limba romana: Marsilia?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Aprilie 2022, 11:12

...stop violentei ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close