INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MARSEILLE - PAOK

Președintele lui Marseille s-a dus peste Răzvan Lucescu: „E un gest sinucigaș să faci așa ceva!”

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK // foto: Imago Images
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 20:51 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 21:43

Declarațiile oferite de Răzvan Lucescu (53 de ani) după Olympique Marseille - PAOK 2-1, meci din sferturile Conference League, nu le-au picat bine francezilor. Pablo Longoria, președintele lui Marseille, ar fi mers după antrenorul român pentru a-i reproșa o „atitudine iresponsabilă”.

După meciul dintre Marseille și PAOK, Răzvan Lucescu a comentat scenele violente petrecute pe străzile din Marseille în noaptea de miercuri spre joi, când ultrașii lui OM i-au „vânat” pe greci și au dat buzna în hotelul în care erau cazați.

Indignat, antrenorul român a oferit câteva declarații care nu au fost pe placul francezilor: „Sper ca Marseille să aibă parte, la Salonic, de primirea de care ne-am «bucurat» noi astăzi, aici. Sper să fie așa, de fapt cred că va fi așa. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am văzut aici”.

UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!
DECIZIE
UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!

Președintele lui Marseille a mers după Lucescu: „I-a spus că atitudinea sa a fost iresponsabilă”

Cuvintele românului nu au rămas fără urmări. Dacă un jurnalist francez a sugerat că Lucescu ar trebui sancționat de UEFA, președintele lui Marseille, Pablo Longoria, a mers după Răzvan!

„Pablo a mers să-l vadă pe Lucescu și i-a spus că atitudinea sa a fost iresponsabilă și că este un gest sinucigaș să inflamezi spiritele așa înainte de retur”, a transmis o sursă din cadrul clubului pentru AFP, potrivit L'Equipe.

„Când a discutat cu Pablo, Lucescu a rămas pe poziții. Consideră că suporterii lui PAOK au fost prost primiți. În opinia noastră, neagă realitatea!”, a adăugat sursa.

Oricum, fanii lui Marseille nu vor face deplasarea la Salonic pentru retur de teama unei „capcane”, conform sursei citate.

Președintele lui Marseille s-a dus peste Răzvan Lucescu: „E un gest sinucigaș să faci așa ceva!”
Pablo Longoria, președintele lui Marseille // foto: Imago Images

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Sergiu Radu, fost campion cu Rapid, a remarcat două mari probleme ale fotbaliștilor români: „Le place să vină la mama și la tata, să fie cocoloșiți”

Ce se întâmplă după ce Bayern a jucat în 12 cu Freiburg » Decizia anunțată astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
paroi
paroi  •  08 Aprilie 2022, 23:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gheorghe
gheorghe  •  08 Aprilie 2022, 23:47

bai bajeti ...dar ce legatura au comentariile voastre cu ce zice /face Lucescu senior/junior si masacrul de la Marsilia ...? ca vad ca voi legati de alte mizerii....MARSILIA, BENFICA , LAZIO ....CE LEGATURA AU CU LUCESTII ? Aaaaa...ca nu i haliti voi e altceva ...ca ei sunt oameni realizati pe barba lor , certificata prin Europa si noi o soujem prin praful din RSR ...e cale lunga , cam cat a facut badea Cartzan ....somn usor in continuare , puneti mileurile la loc ...!

cirus11
cirus11  •  08 Aprilie 2022, 23:35

Pai nu are dreptate??? S-au dus sa-i bata la hotel in noaptea de dinaintea meciului... cu asta nu are o problema patronul??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează