INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real Madrid a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor! Vine un campion al Europei cu Bayern Munchen

Real Madrid s-a înțeles cu David Alaba, în prezent la Bayern Munchen // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid s-a înțeles cu David Alaba, în prezent la Bayern Munchen // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 10:21 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 10:23

David Alaba (28 de ani) va pleca gratis la vară de la Bayern Munchen. Are contract pe patru sezoane cu Real Madrid, urmând să câștige 11 milioane de euro net anual numai din salariu.

Real și-a asigurat viitorul apărării. David Alaba, liber de contract la vară după un deceniu la Bayern, a semnat un contract pe patru sezoane, după ce a trecut vizita medicală, a anunțat Marca. Vine gratis la Madrid de la 1 iulie și va avea un salariu foarte bun, 11 milioane de euro.

Impresarul lui David Alaba a pus presiune pe Bayern

Din martie 2020, de când îl are impresar pe controversarul israelian Pini Zahavi, austriacul a pus clubul bavarez sub presiune, șantajându-i pe münchenezi cu ofertele primite de la marile puteri europene: Real, Man. City, PSG, Liverpool și Chelsea. 

În octombrie, după ce apărătorul a refuzat și cea de-a treia propunere, Bayern a sistat negocierile. Din acel moment, era limpede că Alaba va pleca în 2021, la final de angajament. Ceea ce se va întâmpla.

Madrilenii și-au asigurat un jucător polivalent, care poate evolua și stoper, și fundaș stânga, și „închizător”. Puternic, tehnic, excelent pentru faza defensivă, dar foarte bun și în ofensivă. Afacerea perfectă pentru „los blancos”.

408 meciuria jucat David Alaba în zece ani la Bayern

32 de goluriși 49 de assisturi are austriacul la München

23 de trofeea cucerit, inclusiv două Ligi ale Campionilor

VIDEO. Cele mai frumoase goluri ale lui David Alaba din lovitură liberă

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol:

Povestea lui Marcelino, unicul antrenor care a învins Barcelona în două finale consecutive: „Am reușit într-un timp record”

Răstunare de situație: ce se întâmplă cu Lionel Messi, după eliminarea din Supercupă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează