INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Vești bune pentru Real Madrid » Un titular de bază și-a revenit și e apt pentru finala Champions League

David Alaba (28 de ani), fundașul central de la Real Madrid, s-a recuperat după accidentarea suferită în prima manșă a semifinalelor Champions League cu Manchester City/ foto: Imago Images
David Alaba (28 de ani), fundașul central de la Real Madrid, s-a recuperat după accidentarea suferită în prima manșă a semifinalelor Champions League cu Manchester City/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 14:52 / Actualizat joi, 19 mai 2022 15:17

David Alaba (28 de ani), fundașul central de la Real Madrid, s-a recuperat după accidentarea suferită în prima manșă a semifinalelor Champions League cu Manchester City, scor 3-4.

Potrivit Marca, austriacul a revenit la antrenamentele cu grupul și va fi apt pentru finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Liverpool, de pe 28 mai.

Toni Petrea a luat decizia în privința viitorului său: „A rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat!”
FCSB
Toni Petrea a luat decizia în privința viitorului său: „A rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat!”

Alaba, apt pentru finala Champions League

Jurnaliștii spanioli anunță că Alaba ar putea prinde câteva minute și în weekend, când Real Madrid va juca cu Betis, în ultima etapă a sezonului de La Liga, vineri de la ora 22:00.

Fundașul austriac se accidentase la abductorul piciorului drept, pe 26 aprilie, la înfrângerea lui Real Madrid cu Manchester City din turul semifinalelor Champions League.

Alaba a venit la Real Madrid în urmă cu un an, liber de contract după despărțirea de Bayern Munchen. Austriacul a devenit rapid un titular indiscutabil, formând cuplul de fundași centrali alături de brazilianul Eder Militao. Alaba a bifat nu mai puțin de 45 de meciuri pentru „albi”, în toate competițiile. El a reușit 3 goluri și 3 pase decisive.

Marcelo și Bale au revenit la antrenamente

Alți doi jucători accidentați, Marcelo și Gareth Bale au revenit la antrenamentele lui Real Madrid. Deși au fost rezerve în acest sezon și au șanse scăzute să apară în finala Champions League, cei doi ar putea juca ultimul meci pe „Santiago Bernabeu”, împotriva lui Betis.

Atacantul galez o va părăsi pe campioana Spaniei la finalul sezonului, în timp ce situația lui Marcelo este incertă. Aflat la finalul contractului, brazilianul ar urma să primească o ofertă de prelungire din parte lui Florentino Perez.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

https://www.gsp.ro/international/europa-league/imaginea-horror-rode-accidentare-europa-league-frankfurt-rangers-664094.html

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray » Anunțul presei din Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează