INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

David de Gea, două recorduri fabuloase stabilite în meciul câștigat de Manchester United pe terenul lui Leeds United, în Premier League

David de Gea (32 de ani), portarul spaniol al celor de la Manchester United, a stabilit două recorduri, după meciul câștigat de „diavolii roșii”, scor 2-0, pe terenul lui Leeds United, în runda cu numărul 23 din Premier League. 
Foto: Imago
David de Gea (32 de ani), portarul spaniol al celor de la Manchester United, a stabilit două recorduri, după meciul câștigat de „diavolii roșii”, scor 2-0, pe terenul lui Leeds United, în runda cu numărul 23 din Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 09:44 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 09:45

David de Gea (32 de ani), portarul spaniol al celor de la Manchester United, a stabilit două recorduri, după meciul câștigat de „diavolii roșii”, scor 2-0, pe terenul lui Leeds United, în runda cu numărul 23 din Premier League. 

Mihai Stoica, mesaj acid după criticile primite de Edjouma: „Ce a fost așa mare chestie? Calmați-vă, oameni buni!”
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Mihai Stoica, mesaj acid după criticile primite de Edjouma: „Ce a fost așa mare chestie? Calmați-vă, oameni buni!”

David de Gea a stabilit două recorduri în Premier League, după Leeds United - Manchester United

David de Gea a devenit primul jucător care nu este de origine britanică din istoria Premier League care bifează 400 de apariții în primul eșalon al fotbalului englez. 

De asemenea, David de Gea este și singurul portar din istoria Premier League care ajunge la borna de 400 de meciuri jucate în tricoul unei singure echipe. 

Ce a spus David de Gea, după victoria obținută de Manchester United pe terenul lui Leeds

La finalul meciului câștigat de Manchester United pe terenul celor de la Leeds United, David de Gea a ținut să își felicite colegii pentru atitudinea avută. 

„A fost un meci perfect făcut de noi, de la început până la final. Știam că vom veni să jucăm pe un teren greu, însă am luptat până la final și am obținut victoria. Știam că primele 10 minute ale fiecărei reprize sunt foarte importante. 

Faptul că nu am încasat gol reprezintă un aspect important pentru noi. A fost un meci perfect din partea noastră”, a declarat David de Gea la finalul partidei, potrivit AS. 

David de Gea, din 2011 la Manchester United 

David de Gea a ajuns în vara anului 2011 pe Old Trafford. Manchester United îi plătea atunci lui Atletico Madrid suma de 25 de milioane de euro în schimbul portarului spaniol. 

În tricoul lui Manchester United, David de Gea a adunat, în toate competițiile, 519 apariții, reușind să mențină poarta intactă în 179 de rânduri. 

7 trofeea cucerit David de Gea cu Manchester United: un titlu în Premier League (2013), o Cupă a Angliei (2016), o Cupă a Ligii Angliei (2017), 3 Supercupe ale Angliei (2012, 2014, 2017) și un trofeu UEFA Europa League (2017)

În actuala stagiune, David de Gea a contabilizat 32 de meciuri în tricoul lui Manchester United, în toate competițiile. 

VIDEO. Rezumat: Leeds United - Manchester United 0-2

Citește și: 

Fanii lui Arsenal cer rejucarea meciului cu Brentford » Motivele invocate de suporterii „tunarilor”

Juventus, victorie cu emoții în fața Fiorentinei, în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  13 Februarie 2023, 10:52

Da, cu adevarat fabuloase recordurile. Având în vedere că el nu e tocmai un portar fabulos. Deci, *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează