INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LONDRA

Locuința de 40 de milioane de lire sterline a lui David Beckham, jefuită în timp ce fostul fotbalist se afla acasă cu familia

David Beckham // Foto: Imago
David Beckham // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 11:42 / Actualizat joi, 31 martie 2022 12:00

Un bărbat mascat a jefuit locuința familiei Beckham din Londra, în timp ce fostul mare fotbalist, soția sa Victoria și fiica lor Harper (10 ani) se aflau înăuntru.

Potrivit Daily Mail, hoțul a pătruns în locuință evaluată la 40 de milioane de lire sterline după ce a spart fereastra unui dormitor de la etaj. Acesta a sustras bunuri în valoare de mii de lire sterline. Aflați la parter, David, Victoria și fiica lor Harper, nu au avut nicio idee ce se întâmplă. Totul s-a întâmplat pe 28 februarie.

Jaful a fost descoperit când Cruz, fiul de 17 ani al lui David Beckham, a ajuns acasă după o noapte în oraș și a observat fereastra spartă. Tatăl său a sunat imediat la poliție.

MM Stoica pune tunurile pe doi jucători de la CFR Cluj! » Jucătorul despre care spune că nu poate lipsi din naţională: „Fără el, va fi debandadă totală!”
FCSB
MM Stoica pune tunurile pe doi jucători de la CFR Cluj! » Jucătorul despre care spune că nu poate lipsi din naţională: „Fără el, va fi debandadă totală!”

David Beckham, jefuit în timp ce se afla acasă cu familia

În aceeași noapte au avut loc alte două jafuri în zona respectivă. O sursă apropiată familiei Beckham a vorbit pentru The Sun: „Din păcate, familia Beckham a fost victima unor hoți profesioniști care au acționat în zonă. Din fericire, hoții au pătruns într-un singur dormitor înainte să fugă.”

Locuința de 40 de milioane de lire sterline a lui David Beckham, jefuită în timp ce fostul fotbalist se afla acasă cu familia
Victoria, soția lui David Beckham, alături de cei patru copii ai lor: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper // Foto: Instagram @davidbeckham

Potrivit sursei respective, familia Beckham este șocată de cele întâmplate. Hoții au furat un număr mare de haine de designer, accesorii și echipamente electrice, în valoare de mii de lire sterline.

Casa lui Paul Pogba a fost și ea prădată de hoți

Casa lui Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Manchester United, a fost prădată de hoți pe 16 marite, în timp ce francezul se afla pe teren în înfrângerea cu Atletico din Liga Campionilor (0-1).

Potrivit The Sun, banda de hoți i-a furat lui Pogba un seif, în timp ce copiii acestuia dormeau. Francezul a anunțat că oferă o recompensă pentru orice informație legată de cei care l-au jefuit.

Pogba a declarat că a trăit clipe groaznice când a aflat, deoarece s-a temut pentru siguranța copiilor săi. Jaful s-a întâmplat în timpul finalului de meci dintre Manchester United și Atletico Madrid și a durat mai puțin de 5 minute.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid vrea să transfere de la Bayern Munchen » Alaba a făcut recomandarea

Gareth Soutghate, avertizat de organizatori după ce a protestat împotriva Mondialului din Qatar: „Să-și alegă cu grijă cuvintele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează