INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Dayro Moreno, implicat într-un accident rutier în Argentina! Ce a observat Poliția pe bancheta mașinii fostului jucător de la FCSB

Dayro Moreno a evoluat la FCSB timp de doi ani
Dayro Moreno a evoluat la FCSB timp de doi ani

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 18:06

Dayro Moreno (34 de ani), fost jucător la FCSB, în prezent aflat la CA Talleres, în Argentina, a fost implicat într-un accident rutier.

Duminică seara, fotbalistul se afla alături de o femeie într-o dubă condusă de un prieten, moment în care șoferul a intrat într-o motocicletă condusă de o fată în vârstă de 23 de ani, informează La Voz.

Șoferul dubei în care se afla Dayro Moreno și-a continuat drumul nestingherit, însă peste câteva minute, s-a întors la locul faptei. Fata care conducea motocicleta a suferit câteva leziuni ușoare.

Poliția a raportat prezența unor băuturi alcoolice la locul accidentului și ancheta a fost deja demarată. De asemenea, oamenii legii investighează dacă Dayro și celelalte persoane care se aflau alături de el în dubă au încălcat carantina obligatorie.

Reacția lui Dayro Moreno: „Nu s-a întâmplat nimic”

Atacantul a oferit o reacție pentru Mundo D, spunând că „adevărul este că nu s-a întâmplat nimic” și că „aveam un permis special de ieșire”, astfel că nu a încălcat carantina.

„A fost mai mare scandalul decât ar fi trebuit. Nimeni nu a fost băut. I-au testat alcoolemia din sânge șoferului și s-a văzut că nu consumase nimic. Fata mai mult s-a speriat. I-am spus că vom răspunde pentru motocicleta ei”, a mai spus Dayro, de data aceasta pentru Radio Caracol.

Dayro Moreno a evoluat pentru FCSB timp de doi ani, între ianuarie 2008 și ianuarie 2010. Columbianul a fost adus de roș-albaștri de la Once Caldas, în schimbul sumei de 1.75 milioane de euro și a strâns 55 de apariții în tricoul echipei patronate de Gigi Becali.

13 goluriși 5 pase decisive a reușit Dayro pentru FCSB

800.000 euroeste cota de piață a acestuia în prezent, potrivit Transfermarkt

Dayro Moreno, implicat într-un accident rutier în Argentina! Ce a observat Poliția pe bancheta mașinii fostului jucător de la FCSB
Dayro Moreno acum

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri:

Duckadam, salariu infim la FCSB: „Gigi Becali mi-a tăiat 78% din sumă” » Câți bani primește de la Minister

S-a păcălit Bălgrădean când a semnat cu CFR? Anunț clar făcut de clujeni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bavaria
bavaria  •  26 Mai 2020, 19:37

...iar noi prostii,luindu-ne dupa titlul mincinos am dat click pe articol crezand ca era un elefant pe bancheta.cand colo ce sa vezi,nimic despre bancheta in articol. bravo din nou "profesionistilor" de la gsp!

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  26 Mai 2020, 19:35

Ce stire e asta? Numai bauturi alcoolice? Columbian degeaba, l-a facut Mario Iorgulescu de rusine.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  26 Mai 2020, 18:29

Mintiti poporul cu televizorul. Ala nu a jucat ptr fc.fcsb

Vezi toate comentariile (3)
Comentează