INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLIVIA

VIDEO Dayro Moreno, fostul jucător de la FCSB, a fost atacat de suporterii echipei într-un bar din Bolivia

Dayro Moreno (35 de ani) la FCSB
Dayro Moreno (35 de ani) la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 13:39 / Actualizat marti, 23 martie 2021 14:48

Dayro Moreno (35 de ani) s-a transferat în mercato de iarnă 2021 la Club Deportivo Oriente Petrolero, dar fotbalistul columbian a intrat într-un conflict cu suporterii pe 21 martie, după o partidă pierdută în campionatul Boliviei.

În iarnă, Dayro Moreno a plecat liber de contract de la Once Caldas și a semnat pentru prima dată cu un club din Bolivia. Atacantul columbian a fost integralist în duelul cu Independiente Petroleros, dar formația sa a pierdut la limită, scor 1-0. După a doua partidă jucată de Dayro în tricoul celor de la Oriente, fostul jucător de la FCSB a fost atacat într-un bar de fanii echipei sale.

Dayro Moreno, atacat de suporterii echipei

Suporterii lui Oriente s-au supărat când au aflat că Dayro se distra după înfrângerea din campionat. „Columbianul Dayro Moreno a fost surprins într-un bar din Santa Cruz de la Sierra în stare de ebrietate. Fanii lui Petrolero s-au dus până la locație și l-au scos afară cu forța”, au scris cei de la „Futbol Boliviano Arg”.

Oriente Petrolero a câștigat 5 titluri în Bolivia și a atins faza sferturilor în Copa Libertadores, în ediția din 1988.

Dayro Moreno, primit ca o vedetă în Ghencea

Dayro Moreno a evoluat pentru FCSB în perioada 2008-2010 și a venit în Ghencea ca o mare vedetă, iar Gigi Becali a plătit 1,75 milioane de euro celor de la Once Caldas. Dayro Moreno a dezamăgit în tricoul „roș-albastru”: columbianul a marcat 13 goluri în 55 de meciuri. În 2010 a fost cedat înapoi la Once Caldas, pentru 500 de mii de dolari.

Janos Szekely, despre Dayro Moreno: „O ducea la extrem”

„Dayro Moreno era în România de 2-3 ani și nu vorbea o boabă de limbă română. Pe lângă asta, nu exista zi dată de la Dumnezeu în care ne antrenam și după ce făcea duș să nu se dea cu cremă. Avea cred că doi litri de cremă. Îmi plac persoanele care au grijă de ele, dar o ducea spre extrem. Cremă de corp peste tot, altă cremă de păr. Ieșea de acolo de parcă zici că era bibelou. Mergea spre extrem, era haios. El nu era foarte activ în interiorul vestiarului, era retras, vorbea cu cei 2-3 columbieni și atâta tot”, a declarat Szekely la GSP Live.

VIDEO. Poveste din vestiarul lui FCSB » Janos Szekely: „Nu exista zi în care Dayro Moreno să nu folosească creme de corp”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Acuzat de legături cu crima organizată, președintele federației a demisionat

Motivul incredibil pentru care un jucător al lui Bayern Munchen a ratat prezența la echipa națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
realcf
realcf  •  24 Martie 2021, 07:36

Fostul jucator al Stelei, ca o corectare la articol! :)

cata23
cata23  •  23 Martie 2021, 20:33
Postat de dobrin pe 23 Martie 2021, 17:42

"Perlele" lui Mihai Stoica, o idee mai bun decat Arthuro, dar nu cu mult. Mai era si Elton, parca :))

Așa este dar nu știu cu s-a făcut ca alea i-au băgat lui Becali cei mai mulți bani in buzunar . Carlos a aparat bine cu Standard Liege in retur, a scos vreo 2 la 0-0. Dayro Moreno a dat gol si pasa de gol cu Galatasaray ( parca totuși a fost adus de Adrian Ilie ). Piovacarri a dat 2 goluri cu Legia Varșovia

dobrin
dobrin  •  23 Martie 2021, 17:42
Postat de cata23 pe 23 Martie 2021, 16:32

Nu a dezamăgit, a dat niște goluri, a calificat echipa in Liga Campionilor

"Perlele" lui Mihai Stoica, o idee mai bun decat Arthuro, dar nu cu mult. Mai era si Elton, parca :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează