INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA

Kevin De Bruyne, menajat ca oul de aur înaintea duelului cu Chelsea din finala Champions League!

Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2021 11:49 / Actualizat joi, 27 mai 2021 12:40

Kevin De Bruyne (29 de ani) a fost ținut pe tușă 19 zile de Guardiola pentru a-și trata trei mici accidentări. Talismanul belgian va fi apt 100% la finala Champions League de sâmbătă, de la Porto.

Kevin De Bruyne va fi unul dintre atuurile esențiale ale lui Manchester City în tentativa de a câștiga sâmbătă prima sa Ligă. Starul belgian a fost tratat ca oul de aur pe finalul de sezon, iar Guardiola și stafful medical l-au menajat cât au putut. 

The Sun a dezvăluit că în mod special „cetățenii” l-au tras pe tușă timp de 19 zile, după semifinala retur a Ligii cu PSG. Pep a vrut să se asigure că talismanul său va scăpa de accidentarea la gleznă suferită luna trecută în semifinala FA Cup, chiar cu Chelsea, rivala din finala de la Porto.

„De Bruyne, ritm bun și poftă de joc”

Din cauza acelei probleme, Kevin De Bruyne a resimțit dureri musculare la gambă și o ușoară întindere la coapsă. Internaționalul de 29 de ani putea să reintre cu Brighton, în penultima etapă, dar managerul lui City n-a riscat nimic și a amânat momentul cu o săptămână. 

Iar de Bruyne a rezistat foarte bine 90 de minute la 5-0 cu Everton, meci în care a marcat și a oferit o pasă de gol. „A arătat poftă de joc și un ritm bun, semn că pe «do Dragao» mijlocașul ofensiv se va prezenta în condiții optime”, au remarcat ziariștii din Manchester.

3 goluri și 4 assisturiare De Bruyne în șapte meciuri disputate în ediția actuală a Ligii. În acest sezon la City, Kevin a reușit 10 goluri și 18 pase decisve în 39 de partide

VIDEO Adrian Mutu, povești savuroase din perioada Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

De necrezut! Câți ani au trecut de când De Gea n-a mai apărat un penalty

Răzvan Lucescu a făcut lumină în privința salariului său de la PAOK: „Am probabil cel mai mare contract din Grecia”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează