INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

De Bruyne are un favorit la Balonul de Aur: „L-aș alege pentru ce a făcut în acești 2 ani și câte goluri a înscris”

Kevin de Bruyne
Kevin de Bruyne

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 21:38

Playmaker-ul lui Manchester City, Kevin de Bruyne, 30 de ani, l-a ales pe Robert Lewandowski, 33 de ani, drept favoritul său pentru a câștiga Balonul de Aur 2021.

„Dacă trebuie să aleg, mă uit la o perioadă de 2 ani, pentru că anul trecut nu s-a acordat premiul, așa că l-aș alege pe Lewandowski pentru ce a făcut în acești 2 ani și câte goluri a înscris. El e favoritul meu!”, a spus De Bruyne, care se află și el pe lista nominalizaților.

55de goluri a marcat Lewa în 2019-2020, în 47 de meciuri, și a câștigat „tripla” cu Hansi Flick

48de goluri a avut Lewa în sezonul 2020-2021, îar în sezonul curent a reușit deja 15

„Messi nu merită Balonul de Aur” » Propunere surprinzătoare: „Pentru mine e clar”

Sandro Wagner (33 de ani), fost atacant la Bayern Munchen, în prezent antrenor, nu consideră că Leo Messi (34), starul lui PSG, ar trebui să câștige Balonul de Aur în acest an.

„Messi nu merită Balonul de Aur, 0%! Pentru mine e clar în acest an. Chiellini e favoritul meu. Dacă nu el, atunci Lewandowski”, a declarat Wagner pentru DAZN.

Marele triumf al lui Chiellini în acest an: trofeul Euro 2020 cu naționala Italiei. Fundașul a ratat însă titlul cu Juventus în Serie B.

De Bruyne are un favorit la Balonul de Aur: „L-aș alege pentru ce a făcut în acești 2 ani și câte goluri a înscris”
Werner s-a apucat de antrenorat: o conduce pe SpVgg Unterhaching, formație din liga a 4-a germană

11 goluriși 3 pase decisive are Werner în tricoul lui Bayern, pentru care a evoluat în două perioade diferite: 2007-2008 și 2018-2019

Patrice Evra a răbufnit: „M-am săturat să-l văd pe Messi câștigând Balonul de Aur!”

Fostul fundaș stânga Patrice Evra (40 de ani) spune că s-a săturat să îl vadă pe Lionel Messi câștigând Balonul de Aur. Francezul crede că distincția pentru 2021 i se cuvine unuia dintre N'Golo Kante (30 de ani) și Jorginho (29), ambii mijlocași la Chelsea.

Decernarea Balonului de Aur pentru anul 2021 se apropie, iar discuțiile pe acest subiect se multiplică. Fostul fundaș Patrice Evra, de 5 ori campion în Premier League și o dată în Liga Campionilor, spune că s-a săturat să-l vadă pe Lionel Messi câștigând trofeul oferit de France Football. Argentinianul pare a fi mare favorit, în fața lui Robert Lewandowski.

„În opinia mea, Balonul de Aur este pentru Kante sau Jorginho... M-am săturat să îi fie dat lui Messi”, a spus Evra. „Ce a câștigat anul trecut? OK, Copa America. Cu Barcelona ce a făcut?”, a adăugat francezul.

Sezonul trecut, Messi a cucerit un singur trofeu alături de Barcelona, Cupa Spaniei. Jorginho și Kante, în schimb, au câștigat Liga Campionilor, iar italianul a cucerit și Euro 2020 alături de echipa națională.

Ceremonia în care Balonul de Aur va fi desemnat va avea loc pe 29 noiembrie 2021. Principalii favoriți la trofeu sunt Lionel Messi (38 de goluri, 14 pase decisive și două trofee: Cupa Spaniei și Copa America) și Robert Lewandowski (50 de goluri, 8 pase decisive și 3 trofee: Bundesliga, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Germaniei).

Citește mai multe știri de actualitate:

Încă un jucător de la FCSB afectat de focarul COVID » Are simptome și așteaptă rezultatul testului

Cine e fotbalistul momentului dorit de FCSB: „E un «10». Îl știu de copil, să nu-l ridicăm în slăvi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovdiu
ovdiu  •  19 Octombrie 2021, 08:40

Nici nu avea cum să câștige Chiellini titlul cu Juve în Serie B... Da, mă rog, pt gsp e posibil orice...Mai puțin un articol fără greșeli. Jenant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează