INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

De ce a plecat Giggs de la United? Mourinho a anunţat: "Voia postul meu!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 18:15

Jose Mourinho a fost numit antrenor principal la Manchester United, însă odată cu venirea sa Ryan Giggs a decis să plece de la formația la care a scris istore.

Tehnicianul portughez a explicat motivul despărțirii omului care e la United de la vârsta de 14 ani și a câștigat cu ”diavoli” nu mai puțin de 13 titluri de campion al Angliei.

"Vreau să clarific lucrurile și să spun că nu e responsabilitatea mea că Ryan Giggs nu mai este la club. Postul pe care îl dorea Ryan era cel pe care clubul a ales să mi-l ofere mie. Nu este vina mea. Cei din club știu motivele pentru care au decis că acest post e pentru mine. Din acel moment, Ryan a decis că vrea să fie manager, așa cum eu am decis acum 16 ani.

Întotdeauna există un astfel de moment pentru antrenori. Clubul a vrut să îi ofere un alt post important, dar el a luat o decizie curajoasă. Nu e ușor. Eu am plecat de la Barcelona cu doi ani înainte să îmi expire contractul de antrenor secund", a declarat Jose Mourinho la prezentarea sa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
spion_kop
spion_kop  •  05 Iulie 2016, 19:48

in Manchester vremea e mai urata ca in Londra ... parerea mea

ottobraun
ottobraun  •  05 Iulie 2016, 19:09

va fi dat afara e obisnuit!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Iulie 2016, 19:06

Stim, Mou ...te iubim ...vrem sa conduci singur...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează