INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

De nerecunoscut la Chelsea, Torres este cerut în Italia

Fernando Torres (foto: Reuters)
Fernando Torres (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 12:55

Fernando Torres a ajuns într-o postură incredibilă la Chelsea. Adus cu surle şi trîmbiţe de la Liverpool, în 2010, atacantul spaniol a dezamăgit crunt, fără întrerupere. Nu a existat măcar un meci în care el să se fi remarcat într-un mod cu totul deosebit.

Jocul constant slab a avut consecinţa aşteptată: a devenit rezervă. Uimitor, antrenorul Andre Villas-Boas a preferat să-l titularizeze în precedenta etapă din Premier League pe Sturridge, o alegere inspirată de vreme ce puştiul de culoare a şi marcat la Sunderland (2-1). Problemele ibericului în "Stamford Bridge" au activat cluburile din Italia. Mai precis, Milan, Inter şi Juventus. Conştiente că, în momentul actual, ar putea scoate un preţ bun pe Torres, cele trei şi-au manifestat vădit interesul de a-l obţine. Dacă nu cumpărat, măcar împrumut, cu opţiune de transfer definitiv.

Fernando nu ar spune nu variantei, în căutarea unei ieşiri din criză care l-a făcut rezervă şi la "naţională". Nici şefii clubului n-ar refuza, dornici să scăpe de un jucător costisitor şi neproductiv. Momentan, doar Villas-Boas ar înclina către rămînere. Cel puţin aşa a sugerat portughezul: "Am încredere în Torres. Are nevoie de timp pentru a-şi reveni".

58,5 milioane de euro a plătit Chelsea pe Torres

1 gol în 22 de partide a marcat Torres pentru "The Blues"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  18 Septembrie 2011, 00:10

Torres du-te unde vezi cu ochii ca noi pe Anfiel nu te mai vrem. You'll Never Walk Alone

ronaldo666
ronaldo666  •  12 Septembrie 2011, 15:52

asta e ultimul sezon daca nici akum nu isi revine sa terminat

xstream
xstream  •  12 Septembrie 2011, 13:49
Postat de mitzam pe 12 Septembrie 2011, 13:48

Merita ce ii se intampla... O sa ajunga in Italia unde o sa frece banca la o echipa mare (mai mare decat Chelsea... plus ca altfel e privit fotbalul in Italia)... Dupa care o sa ajunga la o echipa de mana a 2-a din Spania (gen Malaga) cand o sa-si dea seama ca are 30 de ani si nimeni nu ii mai da salariul care-l cere... poate un rus sau vreun arab. In fine, pt ce a facut pt Liverpool inainte sa-si vanda pielea, merita un YNWA.

mie unul mi a placut torres inca de pe vremea cand juca la athletico , el cu forlan si la liverpool a jucat ok. chiar foarte bine in primele 2 sezoane.. apoi s a stins usor usor.. si cred ca vorba ta..va ajunge la malaga, unde a patron , indianul ala

Vezi toate comentariile (6)
Comentează