INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI

FOTO Decizie controversată a VAR-ului în Chelsea - Liverpool, finala Cupei Ligii Angliei » De ce a fost anulat golul lui Van Dijk

Golul marcat de Virgil van Dijk (32 de ani) în minutul 60 al finalei Cupei Ligii Angliei, Chelsea - Liverpool, a fost anulat de o decizie controversată din camera VAR. +5   FOTO
Golul marcat de Virgil van Dijk (32 de ani) în minutul 60 al finalei Cupei Ligii Angliei, Chelsea - Liverpool, a fost anulat de o decizie controversată din camera VAR.

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 18:59 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 19:07

Golul marcat de Virgil van Dijk (32 de ani) în minutul 60 al finalei Cupei Ligii Angliei, Chelsea - Liverpool, a fost anulat după o decizie controversată din camera VAR.

Jurgen Klopp a încropit cu greu o echipă pentru finala de pe Wembley. Liverpool s-a descurcat onorabil în fața lui Chelsea, o primă repriză mai mult decât agreabilă, cu șanse la ambele porți.

FOTO. Decizie controversată a VAR-ului în Chelsea - Liverpool, finala Cupei Ligii Angliei

+1 FOTO

„Cormoranii” păreau să dea lovitura în minutul 60, când Robertson a centrat ideal, iar Van Dijk l-a învins pe Petrovic cu o lovitură de cap.

Reușita a fost inițial validată. Virgil și coechipierii au sărbătorit reușita, dar pe ecranul celui mai mare stadion al Angliei a apărut mesajul că fază va fi analizată în camera VAR.

Van Dijk a pornit dintr-o poziție regulamentară. Asta era clar. Oficialii au analizat alt detaliu.

Wataru Endo era în afara jocului în momentul centrării. Mijlocașul japonez nu a atacat mingea, dar arbitrii au considerat că s-a plasat pe traiectoria de deplasare a lui Levi Colwill.

Decizie controversată a VAR-ului în Chelsea - Liverpool, finala Cupei Ligii Angliei » De ce a fost anulat golul lui Van Dijk
Endo îl blochează pe Colwill

Fundașul lui Chelsea se afla la un metru în spatele lui Van Dijk, într-o cursă de urmărire.

„Centralul” Chris Kavanagh a mers să revadă acțiunea la monitorul de la marginea terenului și a avut nevoie de un minut pentru a se convinge. Decizia a fost ofsaid și gol anulat, spre stupefacția suporterilor veniți de la Liverpool.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Erik ten Hag, convins că Manchester United poate prinde un loc de Liga Campionilor
ANGLIA
Erik ten Hag, convins că Manchester United poate prinde un loc de Liga Campionilor
Record doborât în Bundesliga » Bayer Leverkusen, 33 de meciuri la rând fără înfrângere!
RECORD
Record doborât în Bundesliga » Bayer Leverkusen, 33 de meciuri la rând fără înfrângere!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează