INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Decizie de ultimă oră luată de FIFA! Campionatul Mondial al Cluburilor nu se va mai disputa în decembrie

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 21:38 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 21:39

Campionatul Mondial al Cluburilor a fost amânat și va desfășura în februarie 2021.

Campionatul Mondial al Cluburilor va avea loc în perioada 1-11 februarie 2021, în Qatar, după ce iniția fusese programată în decembrie 2020. Aceștia vor găzdui pentru a doua oară consecutiv competiția internațională, după ce Livepool a câștigat ediția din 2019. Aceste schimbări au fost determinate de pandemia de Covid-19, motiv pentru care multe dintre calendarele sportive din întrega lume au fost modificate.

Qatar va găzdui pentru a doua oară consecutiv competiția internațională, după ce Livepool a câștigat ediția din 2019. Două cluburi s-au calificat deja la turneu. Campionilor europeni Bayern München i se vor alătura câștigătorii Qatar Stars League, Al Duhail, reprezentanți ai națiunii gazdă. Campionii campionatelor de cluburi continentale din CONCACAF (America de Nord și Centrală), CONMEBOL (America de Sud), AFC (Asia), OFC (Oceania) și CAF (Africa) se vor califica, de asemenea, la turneu. Se așteaptă ca respectivele competiții continentale să fie finalizate în următoarele trei luni.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din fotbal:

Merge cu echipa națională la Olimpiadă sau o preia pe Craiova? Ce a declarat selecționerul Mirel Rădoi la conferința de presă: „Am spus-o foarte clar”

Cosmin Contra a oferit noi detalii despre minciunile conducătorilor spanioli: „Au promis că o să vină banii la toți angajații de opt ori”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close