INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Decizie istorică luată de UEFA » S-a stabilit un plafon pentru prețurile biletelor din deplasare

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 17:48

UEFA a anunțat azi că a stabilit un plafon pentru prețurile biletelor la meciurile din Liga Campionilor și Europa league, din deplasare.

Măsura va fi valabilă din sezonul curent.

UEFA a confirmat că biletele pentru deplasările din Liga Campionilor vor costa maximum 70 de euro, iar în Europa League 45 de euro. 

Presa internațională scrie, pe surse, că formațiile din Spania nu au fost de acord cu această măsură, iar cele din Germania și Marea Britanie au vrut o reducere chiar mai mare. 

„Această măsură a fost luată pentru a preveni cluburile să ajungă la o înțelegere între ele pentru prețurile biletelor din deplasare. Introducerea plafonului vine după inflația din sezoanele recente, care a culminat cu prețuri-record all time impuse de Barcelona fanilor de la Liverpool și United pe Camp Nou, 119 euro. Plafonul e bazat pe categoria 4 de preț curentă pentru competițiile UEFA”, informează forul continental.

vezi și:

CFR Cluj, misiune complicată! Prezentarea adversarelor din grupele Europa League: cum se prezintă Lazio, Celtic și Rennes


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 August 2019, 18:41

foarte bine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează