INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Decizie surprinzătoare a lui Neymar » Cum și-a marcat pe viață Barcelona înainte de Real Madrid - PSG

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 13 februarie 2018 23:00

Atacantul lui PSG, Neymar, și-a tatuat pe gambă trofeul Ligii Campionilor înaintea duelului de miercuri cu Real Madrid din prima manșă a optimilor celei mai importante competiții intercluburi. 

Noul tatuaj semnifică trofeul cucerit de brazilian în sezonul 2014-2015 în tricoul Barcelonei. În finala acelei ediții, echipa blaugrana s-a impus cu 3-1 în fața lui Juventus, ultimul gol al catalanilor fiind reușit chiar de Neymar în minutele de prelungire.

Tatuajul a fost făcut de celebru artist Adao Rosa. În afară de Liga Campionilor, vârful sud-american și-a mai adăugat trei păsări în spatele urechii stângi. Toate imaginile cu noile "accesorii" au fost postate pe contul oficial de instagram al lui Rosa.


Chiar și după decizia de a-și desena cel mai important trofeu intercluburi cucerit cu Barcelona, presa internațională susține că Neymar este foarte aproape să ajungă la Real Madrid, marea rivală a catalanilor.

În vârstă de 26 de ani, Neymar a venit la PSG de la Barcelona în august 2017 pentru 222 de milioane de euro, sud-americanul fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. El mai are contract cu formația antrenată de Unai Emery până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 180 de milioane de euro.

sursa: si.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  14 Februarie 2018, 11:34

Nu cred ca Neymar va avea o pb sa-si tatueze si o alta cupa daca o castiga cu PSG sau Real. Doar sa-i mai ramana loc pe piele! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close