INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Messi îi răspunde lui Lewandowski: „Asta e tot ce am zis, el poate să interpreteze cum vrea”

Lionel Messi/ foto: Guliver/ GettyImages
Lionel Messi/ foto: Guliver/ GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 10:38 / Actualizat marti, 31 mai 2022 12:02

Lionel Messi (34 de ani) i-a răspuns lui Lewandowski (34 de ani), după ce atacantul lui Bayern l-a acuzat că nu l-a votat la gala FIFA The Best, din luna februarie.

Învins de Messi în cursa pentru Balonul de Aur din 2021, Lewa a considerat că argentinianul nu a fost sincer când l-a lăudat în cadrul galei de decernare a trofeului. 

„L-am votat pe Messi pentru că am apreciat ce a făcut în anul trecut. La Balonul de Aur, el a zis că ar vota pentru mine, dar nu a făcut-o la FIFA The Best. Într-un final am câștigat și mi-a fost mai ușor să accept ceea ce el a făcut”, a spus Lewandowski atunci.

„Nu mă «vând» ușor” » Și-a salvat echipa de la retrogradarea în Liga 2, acum își dezvăluie secretul: „Știți ce e culmea?”
CHINDIA
„Nu mă «vând» ușor” » Și-a salvat echipa de la retrogradarea în Liga 2, acum își dezvăluie secretul: „Știți ce e culmea?”

Messi: „În anul în care am câștigat Balonul de Aur, nu Lewandowski a fost cel mai bun”

Acum, Messi s-a arătat neplăcut surprins de insinuările lui Lewandowki.

„Fiecare zice ce vrea. Și Lewandowski se poate exprima așa cum își dorește, poate spune ce dorește. Nu sunt de acord cu ce a zis, dar nici nu i-am dat importanță. Să spună ce vrea, nu-mi pasă. Ceea ce i-am zis atunci (n.r. - la Gala Balonului de Aur) am zis din inimă pentru că așa am simțit. Am zis că merita Balonul de Aur în anul precedent, pentru că a fost cel mai bun, dar în anul în care l-am câștigat eu, nu a fost Lewandowski cel mai bun. Asta e tot ce am zis, el poate să interpreteze cum vrea”, a spus Messi, potrivit TyC Sports.

Messi, la gala Balonului de Aur 2021: „Tu îl meritai anul trecut!”

„Vreau să-l menționez și pe Lewandowski, a fost o reală onoare să concurez cu el. Cred că France Football ar fi trebuit să-ți acorde ție premiul în 2020, Robert, l-ai meritat! Toată lumea poate să spună asta”, a declarat Messi, după ce i-a fost înmânat al 7-lea Balon de Aur din carieră

Messi a oferit recent un amplu interviu pubicației argentiniene Ole, în care a recunoscut că Benzema ar merita trofeul oferit de France Football în acest an: „Benzema a avut un an spectaculos. A fost esențial din optimile de finală în toate meciurile. Merită Balonul de Aur, fără îndoială”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Fostul atacant de la Valencia și Benfica, reținut pe aeroportul din Lisabona cu ajutorul Interpolului! Inculpat într-un dosar cu prejudiciu de 15 milioane de euro

PSG a transferat un fotbalist cu 40 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează